Euro 2020, Ιταλία - Αγγλία: Φόβοι για επιδρομή εντόμων στο «Γουέμπλεϊ» την ώρα του τελικού

Euro 2020, Ιταλία - Αγγλία: Φόβοι για επιδρομή εντόμων στο «Γουέμπλεϊ» την ώρα του τελικού
Φόβοι για... επιδρομή εντόμων (ιπτάμενα μυρμήγκια) στο «Γουέμπλεϊ» την ώρα του τελικού του Euro ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία, καθώς το ραντάρ εντόπισε εκατομμύρια να πετούν πάνω από το Λονδίνο την Παρασκευή.

Η Αγγλία ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Ιταλία για το μεγάλο τελικό του Euro με αντίπαλο την Ιταλία στο «Γουέμπλεϊ» (11/7, 22:00, ANT1, Live Gazzetta), ωστόσο έχουν εκφραστεί φόβοι για... επιδρομή εντόμων πάνω από το γήπεδο.

Το μετεωρολογικό ραντάρ εντόπισε εκατομμύρια ιπτάμενα μυρμήγκια να πετούν πάνω στο νοτιοανατολικό Λονδίνο την Παρασκευή (9/7). Αν και η πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας για τον καιρό το βράδυ της Κυριακής είναι αισιόδοξη, δεν αποκλείεται η εμφάνιση του φαινομένου την ώρα διεξαγωγής της σπουδαίας αναμέτρησης, την οποία θα παρακολουθήσουν 65000 θεατές.

Ο καθηγητής του πανεπιστημίου τους Gloucestershire, Άνταμ Χαρτ, δικαιολόγησε την εμφάνιση του φαινομένου με την έναρξη της φάσης αναπαραγωγής των εντόμων. Δεν είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που σε αθλητικό γεγονός παρατηρείται επιδρομή εντόμων.

Έχει συμβεί στο Γουίμπλεντον (τένις), στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, αλλά και σε ματς μπέιζμπολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα