Euro 2020 - Ιταλία: Με πατερίτσες στο Λονδίνο ο Σπινατσόλα (pic & vids)

Βασίλης Τεμπέλης
Euro 2020 - Ιταλία: Με πατερίτσες στο Λονδίνο ο Σπινατσόλα (pic & vids)
Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα έκανε πράξη την υπόσχεσή του και ταξίδεψε με πατερίτσες με την αποστολή της εθνικής Ιταλίας στο Λονδίνο για τον τελικό με την αντίστοιχη της Αγγλίας (11/7, 22:00)

Η Ιταλία ταξίδεψε με προορισμό το Λονδίνο, όπου το βράδυ της Κυριακής (11/7, 22:00, ANT1, Live Gazzetta) θ' αντιμετωπίσει την Αγγλία στον τελικό του Euro. Με την αποστολή της Σκουάντρα Ατζούρα ταξίδεψε και ο Λεονάρντο Σπινατσόλα, κάνοντας πράξη την υπόσχεσή του.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ-χαφ της Ρόμα υπέστη ρήξη αχιλλείου στον προημιτελικό με το Βέλγιο και έχασε το εναπομείναν κομμάτι της διοργάνωσης. Δεν θα μπορούσε, ωστόσο, να μείνει μακριά από τους συμπαίκτες του. Από την «οικογένειά» του, όπως δήλωσε και ο ίδιος.

Με τις πατερίτσες επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για το Λονδίνο και στηρίξει από τον πάγκο τις προσπάθειες του Κιέζα, του Ινσίνιε, του Μπονούτσι, του Κιελίνι και των άλλων για την κατάκτηση του τροπαίου.

O Λεονάρντο Σπινατσόλα με πατερίτσες

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα