Αποθέωση για τον Σάουθγκεϊτ από τους Άγγλους (vid)

Κώστας Τόπας
Αποθέωση για τον Σάουθγκεϊτ από τους Άγγλους (vid)
Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασαν τόσο οι οπαδοί της Αγγλίας στις κερκίδες του «Γουέμπλεϊ» αλλά και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος έγινε σύνθημα στα χείλη των Άγγλων οπαδών.

Με το γκολ του Χάρι Κέιν στην παράταση η Αγγλία πήρε την πρόκριση στον τελικό του Euro 2020 για πρώτη φορά μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1966, όπου κατέκτησε τον μοναδικό μεγάλο της τίτλο, ενώ θα είναι η πρώτη φορά που θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Euro.

Οπως είναι λογικό μετά το τελευταίο σφύριγμα του Μακέλι οι παίκτες της Αγγλίας, ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς και στη συνέχεια έγιναν «ένα» με τους οπαδούς τους, που ήταν στις κερκίδες του «Γουέμπλεϊ» και τραγουδούσαν «it's coming home...».

Ακόμα και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος ήταν κομβικός στην αποτυχία του 1996, όταν αστόχησε στο πέναλτι κόντρα στη Γερμανία στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αλλά φέτος κατάφερε να οδηγήσει τα «Λιοντάρια» στον τελικό του Euro, πανηγύρισε με σφιγμένες γροθιές, με το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών.

 

EURO Τελευταία Νέα