Γιούλμαντ σε Μπόρις Τζόνσον: «Ξύπνα και δώσε πρόσβαση στους οπαδούς μας στο Γουέμπλεϊ»

Κώστας Τόπας
Γιούλμαντ σε Μπόρις Τζόνσον: «Ξύπνα και δώσε πρόσβαση στους οπαδούς μας στο Γουέμπλεϊ»
Ο Κάσπερ Γιούλμαντ ζήτησε από τον Πρωθυπουργό του Ην. Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον να επιτρέψει στους Δανούς να παρευρεθούν στο «Γουέμπλεϊ», προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον ημιτελικό με την Αγγλία, χωρίς περιορισμούς.

Η Δανία ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Αγγλία (07/07, 22:00, ANT1, Live Gazzetta) για την ημιτελική φάση του Euro. Ωστόσο, στις εξέδρες του «Γουέμπλεί» θα μπορούν να βρεθούν μόνο όσοι διαμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς βάσει της νομοθεσίας οποιοσδήποτε άλλος ταξιδιώτης θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα για 10 ημέρες κι έτσι δεν θα προλάβει το μεγάλο παιχνίδι.

Αυτό έκανε έξαλλο τον ομοσπονδιακό της Δανίας, Κάσπερ Γιούλμαντ, ο οποίος ζήτησε από τον Μπόρις Τζόνσον να δώσει μία λύση, ώστε οι Δανοί να ταξιδέψουν στην Αγγλία, να μην τεθούν σε καραντίνα και να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς με τα «Τρία Λιοντάρια».

«Ελπίζουμε ότι ο Μπόρις Τζόνσον θα ξυπνήσει και θα δώσει πρόσβαση σε χιλιάδες Δανούς, αλλιώς θα πρέπει να τους εκπροσωπήσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω ότι θα μπορέσουν να έρθουν αλλά ας περιμένουμε.

Αυτοί οι τρελοί έκλεισαν εισιτήρια ξέροντας ότι μετά έπρεπε να μπουν σε καραντίνα. Ξέρουμε πόσα πέρασαν για να φτάσουν μέχρι εκεί και να μας υποστηρίξουν, ήταν ένας σοβαρός λόγος που μπήκαμε έτσι στο γήπεδο και παίξαμε με τόση πολλή ενέργεια. Η στήριξή τους μας βοήθησε τόσο πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιούλμαντ.

 

EURO Τελευταία Νέα