Παρατίτσι: «Θέλουμε να κρατήσουμε τον Κέιν στην Τότεναμ»

Κώστας Τόπας
Παρατίτσι: «Θέλουμε να κρατήσουμε τον Κέιν στην Τότεναμ»
Την αισιοδοξία του για την παραμονή του Χάρι Κέιν στην Τότεναμ, εξέφρασε ο νέος επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος της Τότεναμ, Φάμπιο Παρατίτσι,

Επιθυμία του υψηλόσωμου Άγγλου στράικερ είναι τη νέα σεζόν να αγωνίζεται με διαφορετική φανέλα και όχι με αυτή της Τότεναμ. Η Μάντσεστερ Σίτι μάλιστα, κατέθεσε επίσημη πρόταση στα «σπιρούνια» προκειμένου να την πείσει για την μεταγραφή του.

Ο Χάρι Κέιν παραμένει αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα και στα ημιτελικά του Euro. Εως τώρα ο 27χρονος άσος έχει σκοράρει 3 τέρματα και δίκαια θεωρείται ως ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Γκάρεθ Σάουθγκέϊτ.

Ο νέος επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος της Τότεναμ, Φάμπιο Παρατίτσι, βλέποντας τον Κέιν να οδηγεί τα «Τρία Λιοντάρια» στα ημιτελικά της διοργάνωσης, τόνισε πως κύριος στόχος των «σπιρουνιών» είναι να τον διατηρήσουν στο ρόστερ του συλλόγου και για τη νέα σεζόν.

«Θέλουμε να κρατήσουμε τον Χάρι Κέιν στην Τότεναμ. Αυτός είναι ο στόχος μας. Ήμουν τυχερός που έχω δει πολλούς κορυφαίους παίκτες στη Γιουβέντους και θέλω να απολαύσω και τον Χάρι Κέιν. Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Sky Sport», ο Φάμπιο Παρατίτσι.

Πάντως θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος του συλλόγου, Ντάνιελ Λεβί, δεν πρόκειται να πει τόσο εύκολα το «ναι» για τον Κέιν, καθώς επιθυμία του είναι να γεμίσει τα ταμεία της ομάδας με ένα μεγάλο ποσό.

 

EURO Τελευταία Νέα