Ζιντσένκο: «Θα πρέπει να κάνουμε το ματς της ζωής μας με την Αγγλία»

Κώστας Τόπας
Ζιντσένκο: «Θα πρέπει να κάνουμε το ματς της ζωής μας με την Αγγλία»
Το ματς της ζωής τους θα πρέπει να δώσουν απόψε (03/07, 22:00, ANT1, Live Gazzetta) οι ποδοσφαιριστές της Ουκρανίας αν θέλουν να νικήσουν την Αγγλία και να περάσουν στα ημιτελικά του Euro, σύμφωνα με τον Ολεξάντρ Ζιντσένκο.

Η Ουκρανία αντιμετωπίζει απόψε την Αγγλία στο «Ολίμπικο» της Ρώμης για την προημιτελική φάση του Euro. Το συγκρότημα του Αντρέι Σεφτσένκο γνωρίζει πόσο δύσκολο έχει κόντρα σε αυτό Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Γι' αυτό άλλωστε, όπως δήλωσε και ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ολεξάντρ Ζιντσένκο η Ουκρανία θα πρέπει να κάνει το καλύτερο της παιχνίδι, αν θέλει να πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στα ημιτελικά του Euro.

«Σε αυτό το στάδιο του τουρνουά όλα είναι πιθανά. Δεν υπάρχουν τέλειες ομάδες. Κάθε ομάδα έχει αδυναμίες. Δεν θα είναι εύκολο ματς, το ξέρουμε αυτό. Ο προπονητής μας θα μας εξηγήσει τι πρέπει να κάνουμε και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Θα προσπαθήσουμε να τους εκπλήξουμε, αλλά φυσικά και να συνειδητοποιούμε ότι για να ξεπεράσουμε την αντίπαλη ομάδα θα πρέπει να παίξουμε το καλύτερο παιχνίδι της ζωής μας.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνoι τους. Το γεγονός ότι η Αγγλία δεν έχει δεχθεί κανένα γκολ δείχνει ότι παίζουν πολύ καλά. Όσον αφορά τους Γουόκερ και Στόουνς έπαιξαν καταπληκτικές σεζόν τα τελευταία δύο χρόνια που παίζω μαζί τους. Είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 24χρονος αριστερός οπισθοφύλακας.

 

EURO Τελευταία Νέα