Οπαδός έκανε έρανο για το κορίτσι που έκλαιγε μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας και δεχόταν bullying από τους Άγγλους (pics)

Κώστας Τόπας
Οπαδός έκανε έρανο για το κορίτσι που έκλαιγε μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας και δεχόταν bullying από τους Άγγλους (pics)
Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ένας οπαδός, ο οποίος βλέποντας το μικρό κοριτσάκι που έκλαιγε στην αγκαλιά του πατέρα της μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας, να δέχεται bullying, διοργάνωσε έρανο.

Ένα κοριτσάκι από την Γερμανία πήρε κατάκαρδα τον αποκλεισμό των «πάντσερ» από την Αγγλία και έκλαιγε στην αγκαλιά του πατέρα της. Το τέλος της αναμέτρησης ήταν το απόλυτο κοντράστ στις εξέδρες του «Γουέμπλεϊ».

Από τη μία οι Άγγλοι να πανηγυρίζουν έξαλλα την πρόκριση της ομάδας τους στα προημιτελικά του Euro κι από την άλλη οι Γερμανοί να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τον πρόωρο αποκλεισμό της ομάδας τους.

Την παράσταση όμως έκλεψε ένα μικρό κορίτσι, το οποίο «συνέλαβε» ο τηλεοπτικός φακός να κλαίει στην αγκαλιά του μπαμπά της. Ωστόσο, στα social media, οι Άγγλοι κυρίως οπαδοί βρήκαν αστεία αυτή την εικόνα και έσπευσαν να την σχολιάσουν με αρνητικό τρόπο.

Αυτό ώθησε έναν οπαδό της Ουαλίας, τον Τζόελ Χιούγκς, να δημιουργήσει έναν έρανο για εκείνη, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα και να της τα δωρίσει, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να «αποδείξει ότι δεν είναι όλοι φρικτοί στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Οπως φαίνεται η πρωτοβουλία του Τζόελ «αγκαλιάστηκε» από πολλούς. Συγκεκριμένα, περισσότερα από 2.300 άτομα έχουν προσφέρει χρήματα κι έτσι σήμερα κατάφερε να συγκεντρώσει ένα ποσό των 24.000 λιρών.

«Δεν αντέχω να βλέπω τέτοιου είδους εκφοβισμό στο διαδίκτυο. Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω κάτι. Κάτι μικρό. Όχι κάτι που θα άλλαζε τον κόσμο ή θα άλλαζε το μυαλό εκείνων που έγραψαν άσχημα πράγματα για το κοριτσάκι. Αλλά κάτι παρόλα αυτά. Κι αν αυτό σημαίνει ότι με αυτή την κίνηση που κάναμε, βάλαμε ένα χαμόγελο στο πρόσωπο αυτού του κοριτσιού, τότε η δουλειά έγινε.

Εμεινα έκπληκτος όταν είδα τόσους ανθρώπους να προσφέρουν. Θα ήθελα να σκεφτώ ότι οι γονείς του μικρού κοριτσιού θα τα ξοδέψουν για να είναι χαρούμενο, και να ξέρει ότι δεν είναι όλοι φρικτοί από το Ηνωμένο Βασίλειο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζόελ Χιούγκς.

germany

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα