Αγγλία: Η Ιταλία απαγορεύει την παρουσία των Βρετανών στην Ρώμη!

Αγγλία: Η Ιταλία απαγορεύει την παρουσία των Βρετανών στην Ρώμη!
Μονάχα Άγγλοι που διαμένουν στην Ιταλία θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο «Ολίμπικο» το βράδυ του Σαββάτου, με την Ιταλία να απαγορεύει το ταξίδι των Βρετανών λόγω του Covid!

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας στο ματς του Σαββάτου απέναντι στην Ουκρανία δεν θα έχει τη στήριξη των χιλιάδων οπαδών της που της έδωσαν ώθηση για την πρόκριση στα προημιτελικά του φετινού Euro.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να λάβει χώρα στο «Ολίμπικο» της Ρώμης και δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο, ανάλογα και με τα εισιτήρια που δικαιούνται οι Ομοσπονδίες των χωρών που αναμετρώνται, θα έχουν μονάχα όσοι Άγγλοι διαμένουν εντός ιταλικών συνόρων.

Η Κυβέρνηση της Ιταλίας απαγορεύει το ταξίδι των Βρετανών στη χώρα και μάλιστα προειδοποίησε για πρόστιμα που θα φτάνουν και στις 3.000 ευρώ αν παρατηρηθούν Άγγλοι να βρίσκονται σε fanzone για να παρακολουθήσουν το ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα