Αγγλία: Αποκαμωμένος ο Ράις, ούτε να πανηγυρίσει δεν μπορούσε (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Αγγλία: Αποκαμωμένος ο Ράις, ούτε να πανηγυρίσει δεν μπορούσε (vid)
Ο Ντέκλαν Ράις είχε κράμπες από την υπερπροσπάθεια απέναντι στην Γερμανία και δεν μπορούσε καν να τρέξει για να πανηγυρίσει στο δεύτερο γκολ του Κέιν!

Αν προσέξει κανείς τα πρόσωπα των Άγγλων διεθνών στους πανηγυρισμούς των γκολ που πέτυχαν απέναντι στα «πάντσερ» αλλά και την τρέλα των οπαδών στις εξέδρες, των ανθρώπων που ο κόσμος μπορεί να θεωρεί «ξενέρωτους» λόγω ιδιοσυγκρασίας, τότε θα καταλάβει πολύ εύκολα τη σημασία αυτής της νίκης.

Η ιστορική πρόκριση εις βάρος της Γερμανίας ήθελε τεράστια προσπάθεια από πλευράς «τριών λιονταριών» και αυτό έγινε αντιληπτό και από τον Ντέκλαν Ράις που ήταν τελείως αποκαμωμένος και δεν μπορούσε καν να τρέξει για να πανηγυρίσει με τον Κέιν...

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

EURO NEWS FEED