Euro 2020 – Γαλλία: Σε «τρελό» καυγά η μάνα του Ραμπιό με τους γονείς Πογκμπά και Μπαπέ στις εξέδρες!

Euro 2020 – Γαλλία: Σε «τρελό» καυγά η μάνα του Ραμπιό με τους γονείς Πογκμπά και Μπαπέ στις εξέδρες!
«Ξεκατίνιασμα» δίχως προηγούμενο έλαβε χώρα στις εξέδρες της «Arena Nationala» μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας, με το RMC να αναφέρει πως η μητέρα του Αντριέν Ραμπιό ήρθε στα χέρια με τους γονείς του Πολ Πογκμπά και τσακώθηκε και με εκείνους του Κιλιάν Μπαπέ!

Στην Ελλάδα έχουμε συναντήσει τέτοια περιστατικά κυρίως σε αγώνες παιδιών και εφήβων, από γονείς που... παρεκτρέπονται. Τελικά, συμβαίνουν και στις καλύτερες (ποδοσφαιρικές) οικογένειες, ακόμη και σε αυτές των παγκόσμιων πρωταθλητών, της εθνικής Γαλλίας.

Μετά τον αποκλεισμό των Τρικολόρ από το Euro, διαδραματίστηκε ένα «ξεκατίνιασμα» άνευ προηγουμένου στο Βουκουρέστι και τις εξέδρες της «Arena Nationala», με πρωταγωνιστές τη μητέρα του Αντριέν Ραμπιό και τους γονείς των Πολ Πογκμπά και Κιλιάν Μπαπέ!

Όπως αναφέρει το έγκυρο «RMC Sport», ο καυγάς ξεκίνησε με το τελευταίο σφύριγμα, όταν η Βερονίκ Ραμπιό άρχισε να βρίζει τους γονείς του Πογκμπά με αφορμή το λάθος του από το οποίο ξεκίνησε η φάση του 3-3.

Το έντονο φραστικό επεισόδιο κράτησε περίπου 20 λεπτά, με τους γονείς του χαφ της Γιουνάιτεντ να αντιδρούν και τη μητέρα του μέσου της Γιουβέντους να τα βάζει και με εκείνους του Κιλιάν Μπαπέ, κατηγορώντας τους για τον «βεντετισμό» του και λέγοντάς πως πρέπει να μειώσουν με κάποιον τρόπο την αλαζονεία του.

Από την επίθεση κατά πάντων της Βερονίκ Ραμπιό δεν γλίτωσαν ούτε οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στα VIP, για τους οποίους το «κρίμα» ήταν η προστασία που παρέχουν διαρκώς στον Κιλιάν Μπαπέ, σε ένα περιστατικό που προκάλεσε σάλο και δείχνει ότι το κλίμα στο εσωτερικό της Γαλλίας δεν ήταν έτσι κι αλλιώς το καλύτερο...

 

EURO Τελευταία Νέα