Κροατία - Ισπανία (11άδες): Ξανά με Μοράτα η Ρόχα, με Ρέμπιτς αντί για Πέρισιτς ο Ντάλιτς

Βασίλης Τεμπέλης
Κροατία - Ισπανία (11άδες): Ξανά με Μοράτα η Ρόχα, με Ρέμπιτς αντί για Πέρισιτς ο Ντάλιτς
Με Γκαγιά και Φεράν Τόρες αντί των Άλμπα και Μορένο και ξανά βασικό τον Μοράτα η Ισπανία. Με Τσάλετα-Τσαρ και Ρέμπιτς αντί για Λόβρεν και Πέρισιτς η Κροατία. Οι επιλογές των Λουίς Ενρίκε και Ζλάτκο Ντάλιτς για τη μεγάλη αναμέτρηση στους 16.

Η Ισπανία αντιμετωπίζει την Κροατία το απόγευμα της Δευτέρας (28/6, 19:00, ANT1, Live Gazzetta) στο «Πάρκεν» για τους 16 του Euro και ο Λουίς Ενρίκε προτίμησε τους Γκαγιά και Φεράν Τόρες, αφήνοντας στον πάγκο τους Άλμπα και Μορένο. Βασικός και πάλι ο Άλβαρο Μοράτα, παρά την κριτική που έχει δεχθεί.

O Τσάλετα-Τσαρ πήρε τη θέση του Λόβρεν (έχει συμπληρώσει κάρτες) δίπλα στον Βίντα στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Ρέμπιτς τη θέση του Πέρισιτς, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Βίντα, Τσάλετα-Τσαρ, Γκβάρντιολ, Μόντριτς, Κόβατσιτς, Μπρόζοβιτς, Ρέμπιτς, Βλάσιτς, Πέτκοβιτς.

Ισπανία (Λουίς Ενρίκε): Ουνάι Σιμόν, Αθπιλικουέτα, Έρικ Γκαρθία, Λαπόρτ, Γκαγιά, Μπουσκέτς, Πέδρο, Κόκε, Φεράν Τόρες, Σαράμπια, Μοράτα.

 

EURO Τελευταία Νέα