Οι εκτιμήσεις του Στέφαν Σβαμπ για το Ιταλία-Αυστρία και ο ΠΑΟΚ

Οι εκτιμήσεις του Στέφαν Σβαμπ για το Ιταλία-Αυστρία και ο ΠΑΟΚ
Μπορεί η Αυστρία να κοντράρει την Ιταλία; Ο Στέφαν Σβαμπ απαντάει στο ερώτημα, δίνει τη δική του εκτίμηση για την αναμέτρηση στη φάση των «16» του Euro και δηλώνει έτοιμος να ξεκινήσει δουλειά με τον ΠΑΟΚ.

«Ένα ματς, Αυστρίας εναντίον Ιταλίας στο Γουέμπλεϊ, δε θα μπορούσε να υπάρξει κάτι καλύτερο. Είναι το όνειρο κάθε παίκτη. Ο κόσμος μας θα τρελαθεί. Το “κλειδί” είναι να παραμείνει η Αυστρία στο παιχνίδι για όσο περισσότερη ώρα γίνεται, γιατί αν μείνει πίσω τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Νομίζω ότι δε θα πρέπει να κάνουμε το λάθος να θελήσουμε την πρωτοβουλία. Θα πρέπει να περιμένουμε την Ιταλία. Θα βασιζόμουν στις αντεπιθέσεις και το τρανζίσιον. Είμαι περίεργος να δω πώς θα προσεγγίσει το παιχνίδι ο Φόντα», είπε ο Στέφαν Σβαμπ και πρόσθεσε:

«Δεν την έχω ξαναδεί ποτέ τόσο εντυπωσιακή, από τότε που παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Ο κόουτς Μαντσίνι έχει εξελίξει τρομερά την ομάδα».

Σ’ ότι αφορά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, ο 30χρονος μέσος υποστήριξε ότι: «είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάει και πάλι η δουλειά. Οι διακοπές ήταν πραγματικά πολύ μεγάλες σε διάρκεια».

 

EURO Τελευταία Νέα