Τσέλσι και Σίτι συνεχίζουν με 15 παίκτες σε Euro και Copa America

Τσέλσι και Σίτι συνεχίζουν με 15 παίκτες σε Euro και Copa America
Η Τσέλσι έχασε έναν, η Σίτι έχει άπαντες από τους διεθνείς που έχει στείλει σε Euro και Copa America παρόντες στα νοκ-άουτ των διοργανώσεων!

Οι «μπλε» του Λονδίνου και οι «γαλάζιοι» του Μάντσεστερ μετρούν τις περισσότερες παρουσίες διεθνών ποδοσφαιριστών από πλευράς Premier League στα δύο μεγάλα τουρνουά που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη το φετινό καλοκαίρι!

Φυσικά εκείνοι είτε θ' αργήσουν να ενσωματωθούν στην καλοκαιρινή προετοιμασία των συλλόγων, είτε... δεν θα το κάνουν καθόλου, αφού θα πρέπει να πάρουν και καλοκαιρινή άδεια έπειτα από μια πολύ μεγάλη και κουραστική αγωνιστική περίοδο εν μέσω πανδημίας και τεράστιων αλλαγών στο πρόγραμμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η Σίτι μετράει 13 ποδοσφαιριστές στους «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά και τους Ζέσους και Έντερσον στα νοκ-άουτ του Copa America με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας.

Η Τσέλσι, από την πλευρά της, έχασε από το Euro τον Μπίλι Γκίλμουρ που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό λίγο πριν τον αποκλεισμό της Σκωτίας. Οι Λονδρέζοι έχουν πλέον 14 παίκτες στο τουρνουά της UEFA και τον Τιάγκο Σίλβα στο Copa America με την «σελεσάο».

 

EURO Τελευταία Νέα