Γερμανία - Πορτογαλία: Τέταρτο γκολ Κριστιάνο στο Euro 2020, Νο108 και -1 από το απόλυτο ρεκόρ (vid)

Γερμανία - Πορτογαλία: Τέταρτο γκολ Κριστιάνο στο Euro 2020, Νο108 και -1 από το απόλυτο ρεκόρ (vid)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευστόχησε σε ένα ακόμη πέναλτι για το 1-0 της Πορτογαλίας, έφτασε τα τέσσερα γκολ στο φετινό Euro και 108 με την Πορτογαλία στην καριέρα του και πλέον απέχει ένα μακριά από το παγκόσμιο ρεκόρ!

Πρώτος σκόρερ στο φετινό Euro ως τώρα. Δεύτερος στην all-time λίστα σκόρερ με εθνικές ομάδες. Προς το παρόν. Η απόλυτη κορυφή απέχει μόλις ένα γκολ πια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πρόσθεσε το 108ο γκολ της διεθνούς καριέρας του με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, βάζοντας μπροστά στο σκορ την εθνική Πορτογαλίας κόντρα στη Γαλλία.

Αυτό είναι το τέταρτο γκολ του στο τουρνουά (ξεπέρασε προσωρινά τους Σικ, Βαϊνάλντουμ, Λεβαντόφσκι, Λουκάκου, Φόρσμπεργκ) και αν σκοράρει μία ακόμη φορά είτε απόψε είτε ως το τέλος του τουρνουά, θα ισοφαρίσει τον Ιρανό ρέκορντμαν, Αλί Νταέι.

Παράλληλα, έπιασε μια άλλη σπουδαία κορυφή, καθώς με 20 γκολ σε μεγάλες διοργανώσεις, ξεπέρασε τον μέχρι πρότινος Νο1 Ευρωπαίο, Μίροσλαβ Κλόζε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα