Σλοβακία - Ισπανία: Με το χτύπημα του Κούτσκα, πρώτος «σκόρερ» στο Euro τα αυτογκόλ με οκτώ (vid)

Σλοβακία - Ισπανία: Με το χτύπημα του Κούτσκα, πρώτος «σκόρερ» στο Euro τα αυτογκόλ με οκτώ (vid)
Ο Φεράν Τόρες σκόραρε με ωραίο τακουνάκι για το 4-0 και λίγα λεπτά αργότερα, η Ισπανία έφτασε και σε πέμπτο τέρμα χάρη στο «δώρο» του Κούτσκα, με τα αυτογκόλ να είναι μακράν ο πρώτος... σκόρερ του φετινού Euro.

Το ρεκόρ σε μία τελική φάση Euro ήταν έξι. Ήδη πριν από την ολοκλήρωση των ομίλων, στη φετινή διοργάνωση τα αυτογκόλ έχουν ξεπεράσει κατά δύο το «φράγμα» και βαδίζουν εκ του ασφαλούς για το... χρυσό παπούτσι. Αφού ο Φεράν Τόρες σκόραρε με την πρώτη του επαφή και τι... επαφή, με σούπερ τακουνάκι στην κίνηση για το 4-0, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε σημείωσε πεντάρα, χάρη σε ένα ακόμη αυτογκόλ της Σλοβακίας και του φετινού Euro.

Το «τρελό» αυτογκόλ του Ντουμπράβκα ήταν το Νο7 και τρίτο από τερματοφύλακα (σε όλα τα προηγούμενα Euro δεν είχε σημειωθεί ούτε ένα) και ο Κούτσκα με στραβοκλωτσιά σχεδόν στη γραμμή πέτυχε το Νο8, αφήνοντας πέντε γκολ μακριά τους πραγματικούς πρώτους σκόρερ (Φόρσμπεργκ, Λουκάκου, Κριστιάνο Ρονάλντο, Βαϊνάλντουμ, Λεβαντόφσκι).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα