Κροατία - Σκωτία: Γκολάρα με το εξωτερικό ο Μόντριτς, νεότερος και γηραιότερος Κροάτης σκόρερ σε Euro (vid)

Κροατία - Σκωτία: Γκολάρα με το εξωτερικό ο Μόντριτς, νεότερος και γηραιότερος Κροάτης σκόρερ σε Euro (vid)
Ο αρχηγός της Κροατίας, Λούκα Μόντριτς, με ασύλληπτο σουτ με το εξωτερικό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντέιβιντ Μάρσαλ στο 62' και έδωσε ξανά το προβάδισμα (2-1) στην Κροατία επί της Σκωτίας. Ταυτόχρονα νεότερος και γηραιότερος Κροάτης σκόρερ σε Euro.

Η Κροατία τέθηκε το βράδυ της Τρίτης (22/6) αντιμέτωπη με τη Σκωτία στη Γλασκώβη για την τρίτη (τελευταία) αγωνιστική του τετάρτου ομίλου του Euro και άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό με τον Νίκολα Βλάσιτς, η ισοφάριση ήρθε στο 42ο από το μονοκόμματο σουτ του Κάλουμ ΜακΓκρέγκορ, αλλά ο Λούκα Μόντριτς έδωσε και πάλι το προβάδισμα στη φιναλίστ του Μουντιάλ 2018.

Ο 35χρονος αρχηγός της Κροατίας με ασύλληπτο σουτ με το εξωτερικό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντέιβιντ Μάρσαλ για το 1-2. Ο Μόντριτς έχει διπλό μοναδικό ρεκόρ. Είναι ταυτόχρονα ο νεότερος (22 ετών και 273 ημερών κόντρα στην Αυστρία το 2008) και γηραιότερος (35 ετών και 286 ημερών κόντρα στη Σκωτία) Κροάτης σκόρερ σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα