Κρόος: «Τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα μου τις είχα χάρη στον Ρονάλντο» (pic & vid)

Κώστας Τόπας
Κρόος: «Τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα μου τις είχα χάρη στον Ρονάλντο» (pic & vid)
Ο Τόνι Κρόος αποκάλυψε τον μικρό διάλογο που είχε με τον άλλοτε συμπαίκτη του, Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη νίκη της Γερμανίας επί των Πορτογάλων με 4-2.

Η εθνική Γερμανίας του Τόνι Κρόος επικράτησε με 4-2 της εθνικής Πορτογαλίας του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, Κρόος και Ρονάλντο αντάλλαξαν μερικές κουβέντες.

Οπως αποκάλυψε ο μέσος της Ρεάλ στο podcast του Einfach mal Luppen, μέσω της Sun Sport, οι δύο τους μίλησαν για τον όμιλο τους και τo Euro, την εξέλιξη του Ρονάλντο και για την ζωή του στην Ιταλία.

«Έπαιξα με τον Ρονάλντο για τέσσερις σεζόν και δεν υπερβάλλω όταν λέω ότι είχα τις μεγαλύτερες επιτυχίες μαζί του και χάρη σε αυτόν. Ήμασταν δίπλα στα αποδυτήρια καθ' όλη τη διάρκεια εκείνης της περιόδου και ήμουν χαρούμενος που τον έβλεπα. Δεν έχουμε δει ο ένας τον άλλον εδώ και πολύ καιρό. Η Ρεάλ δεν έχει παίξει εναντίον της Γιουβέντους.

Μιλήσαμε εν συντομία για τον αγώνα και τους επερχόμενους αγώνες στο Euro. Του εύχομαι καλή τύχη, ελπίζω να προκριθούν στον επόμενο γύρο, όπως και εμείς. Επίσης, τον ρώτησα αν του ταιριάζει η Ιταλία επειδή βρίσκεται εκεί τα τελευταία τρία χρόνια. Στα αποδυτήρια ανταλλάξαμε φανέλες. Μου άρεσε που τον είδα ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τόνι Κρόος.

Ο Γερμανός άσος αγωνίστηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης με συμπαίκτη τον Κριστιάνο Ρονάλντο για 4 χρόνια. Μαζί κατάφεραν να κατακτήσουν 1 πρωτάθλημα και 3 Champions League. Το 2018 ο Πορτογάλος αστέρας αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του, μετακομίζοντας στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους, με την οποία αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.

 

EURO Τελευταία Νέα