Σάντος: «Αν βρούμε τη Γερμανία στον τελικό, θα την νικήσουμε»

Σάντος: «Αν βρούμε τη Γερμανία στον τελικό, θα την νικήσουμε»
Ο Φερνάντο Σάντος τόνισε ότι παρά τη βαριά ήττα (2-4), αν η Πορτογαλία συναντήσει τη Γερμανία στον τελικό του Euro θα την νικήσει και θα κατακτήσει το τρόπαιο.

Η βαριά ήττα (2-4) από τη Γερμανία και η κάκιστη εμφάνιση ενόχλησε τον ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος. Στη συνέντευξη Τύπου την επομένη του ματς του Μονάχου, ο 66χρονος Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι αν η ομάδα του συναντήσει τη Μάνσαφτ στον τελικό του Euro θα την νικήσει και θα κατακτήσει εκείνη το τρόπαιο.

«Μετά το ματς υπήρξε απογοήτευση. Οι παίκτες μου παίζουν σε μεγάλες ομάδες, έχουν κερδίσει τρόπαια, έχουν χάσει και τελικούς. Εγώ είμαι έμπειρος να γνωρίζω πότε να μιλάω και πότε όχι. Ο όμιλος είναι ακόμη ανοικτός, δεν θέλω να κάνω σενάρια. Είμαστε ανάμεσα στις 10 καλύτερες εθνικές του κόσμου, το λέω και το πιστεύω. Δεν μπορεί να πιστεύουμε όταν παίζουμε εκτός έδρας με τη Γερμανία ότι είμαστε εμείς το φαβορί. Η Γερμανία ήταν καλύτερη από εμάς, αλλά πιστεύω ότι αν υπάρξει τελικός Πορτογαλία - Γερμανία θα νικήσουμε», υποστήριξε ο Φερνάντο Σάντος.

 

EURO Τελευταία Νέα