Έρικσεν: Διακοπή στο 10' του Δανία-Βέλγιο και καθολικό χειροκρότημα (vid)

Έρικσεν: Διακοπή στο 10' του Δανία-Βέλγιο και καθολικό χειροκρότημα (vid)
Με τη συμπλήρωση 10 λεπτών στο ματς, οι Βέλγοι έβγαλαν τη μπάλα πλάγιο και όλο το «Parken Stadium» τίμησε τον Κρίστιαν Έρικσεν με το πιο ζεστό χειροκρότημα.

Είχε συμφωνηθεί από τις δύο ομάδες πριν από την έναρξη του ματς. Ο συμπαίκτης του στην Ίντερ, Ρομέλου Λουκάκου πρωτοστάτησε, για ένα συμβολικό μήνυμα στήριξης και αγάπης προς τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος σόκαρε με την κατάρρευσή του στο ματς της πρεμιέρας, για να μας ανακουφίσει στη συνέχεια, όταν ξεπέρασε τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Έτσι, στο παιχνίδι μεταξύ Δανίας και Βελγίου για τη 2η αγωνιστική, μόλις το ρολόι έδειξε «10:00» (αν και πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα), προς τιμήν του Νο10 των Σκανδιναβών η κανονική ροή αγώνα διεκόπη και όλο το στάδιο, οι παίκτες, ο Μπιόρν Κάιπερς και τα τεχνικά σταφ αποθέωσαν με το πιο ζεστό χειροκρότημα τον 29χρονο μέσο.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

EURO NEWS FEED