Euro 2020: Μόνο ο Ρονάλντο έβαλε πέναλτι, τέσσερα χαμένα και πάμε για ρεκόρ (vids)

Euro 2020: Μόνο ο Ρονάλντο έβαλε πέναλτι, τέσσερα χαμένα και πάμε για ρεκόρ (vids)
Το 2000 υπήρξαν πέντε άστοχα πέναλτι, ενώ τώρα είμαστε ήδη στα τέσσερα και αυτό στα μισά της 2ης αγωνιστικής του Euro 2020, με μοναδικό εύστοχο τον Κριστιάνο και συνολική επίδοση 1/5 από τα 11 βήματα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε στη νίκη 3-0 της Πορτογαλίας κόντρα στην Ουγγαρία. Παραδόξως, μόνο η δική του εκτέλεση από τα 11 βήματα βρήκε δίχτυα, από τις πέντε συνολικά που έχουν υπάρξει μέχρι τώρα στο Euro 2020. Τα υπόλοιπα τέσσερα είχαν διάφορες καταλήξεις, αλλά καμία εντός της εστίας. Τουλάχιστον όχι απ' ευθείας.

Ο Δανός Χόιμπιεργκ είδε τον Χραντέτσκι να τον νικάει και να κρατάει τη νίκη (1-0) για τη Φινλανδία. Ο Μπέιλ σημάδεψε τον ουρανό αν και τελικά η Ουαλία καθάρισε (2-0) την Τουρκία, ενώ στο Ουκρανία-Βόρεια Μακεδονία (2-1) οι τερματοφύλακες είχαν την τιμητική τους. Ο Μπούστσαν “ψάρεψε” τον Αλιόσκι, ο οποίος όμως το έβαλε στην επαναφορά και μετά στην αντίθετη πλευρά του γηπέδου, ο Ντιμιτριέβσκι έκανε το ίδιο απέναντι στον Μαλινόφσκι, δίχως όμως ο Ουκρανός εξτρέμ να έχει δεύτερη ευκαιρία.

Το φοβερό λοιπόν είναι ότι έχουμε 1/5 εύστοχα και αγγίξαμε ήδη το
all time αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία των διοργανώσεων. Αυτό συνέβη το 2000, όταν υπήρξαν πέντε άστοχα σε όλο του τουρνουά. Μόνο που ακόμα βρισκόμαστε στα μισά της 2ης αγωνιστικής των ομίλων...

 

EURO Τελευταία Νέα