Ελβετία: Ο Ζόμερ έφυγε, λόγω της γέννησης του παιδιού του

Ελβετία: Ο Ζόμερ έφυγε, λόγω της γέννησης του παιδιού του

Κώστας Τόπας
Ελβετία: Ο Ζόμερ έφυγε, λόγω της γέννησης του παιδιού του
Αβέβαιη είναι η συμμετοχή του βασικού πορτιέρε της εθνικής Ελβετίας, Γιαν Ζόμερ, για το ματς με την Τουρκία (20/06, 19:00, ANT1, Live Gazzetta), όπου θα κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Ελβετία δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από τον αγώνα με τους Ιταλούς, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-0. Ο Γιαν Ζόμερ παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Μάνουελ Λοκατέλι και τον Τσίρο Ιμόμπιλε να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του.

Πλέον οι Ελβετοί ετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν την Τουρκία την Κυριακή (20/6, 19:00, ANT1, Live Gazzetta), ωστόσο υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να μην έχουν στη διάθεσή τους, τον Γιαν Ζόμερ.

Ο γκολκίπερ της Γκλάντμπαχ μετά το ματς με την Ιταλία αναχώρησε από τη Ρώμη για την Γερμανία, προκειμένου να είναι δίπλα στη γέννηση του παιδιού του, όπως σχετικά ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ελβετίας.

«Η ομάδα έχει καλούς τερματοφύλακες και δεν ανησυχώ αν τελικά δεν μπορέσω να παίξω», ανέφερε από την πλευρά του, λίγο πριν την αναχώρηση του ο 32χρονος τερματοφύλακας.

 

EURO Τελευταία Νέα