Τουρκία - Ουαλία: Πρώτο πέναλτι «άουτ» από το 2000 ο Μπέιλ και απίθανη ευκαιρία σε 20'' (vid)

Τουρκία - Ουαλία: Πρώτο πέναλτι «άουτ» από το 2000 ο Μπέιλ και απίθανη ευκαιρία σε 20'' (vid)
Ούτε με πέναλτι, ούτε με την πονηρή του παρέμβαση στην απομάκρυνση του Τσακίρ μπόρεσε ο Γκάρεθ Μπέιλ να κάνει το 2-0 και να «κλειδώσει» τη νίκη της Ουαλίας.

Μέσα σε 20'' ο Γκάρεθ Μπέιλ βρήκε δύο ανεπανάληπτες ευκαιρίες για να ανοίξει λογαριασμό στο φετινό Euro και να κάνει το 2-0 για την Ουαλία, αλλά το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Ο σούπερ σταρ των Ουαλών κέρδισε πέναλτι από τον Τουφάν στο όριο της περιοχής, ανέλαβε την εκτέλεση, όμως, το χτύπημά του έφυγε πολλά μέτρα άουτ, πάνω από τα δοκάρια του Τσακίρ. Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί 20 ολόκληρα χρόνια, με τελευταία εκτέλεση που κατέληξε άουτ από τον Ραούλ, σε ματς Ισπανία-Γαλλία πριν από 20 χρόνια και το Euro του 2000!

Και παρά την επιμονή του Μπέιλ στην αμέσως επόμενη φάση, όπου πρόλαβε να παρέμβει με το πόδι του στην απομάκρυνση του Τούρκου κίπερ, η μπάλα έφυγε ξυστά από το δεξί δοκάρι και το 2-0 χάθηκε οριστικά, σε μια φάση που θύμισε κάτι από τον τελικό του Κιέβου, Ρεάλ-Λίβερπουλ το 2018 και το γκολ του Καρίμ Μπενζεμά με «θύμα» τον Λόρις Κάριους.

 

EURO Τελευταία Νέα