Έρικσεν: Μπλουζάκια με το μήνυμα «Γίνε καλά Κρίστιαν» από τους Φινλανδούς (pics)

Έρικσεν: Μπλουζάκια με το μήνυμα «Γίνε καλά Κρίστιαν» από τους Φινλανδούς (pics)
Οι παίκτες της εθνικής Φινλανδίας δεν ξέχασαν τον Κρίστιαν Έρικσεν και όσα συνταρακτικά εκτυλίχθηκαν στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στη Δανία και φρόντισαν να του στείλουν ξεχωριστό μήνυμα στήριξης, μέσω T-Shirt που φόρεσαν πριν από το ματς με τη Ρωσία.

Η Φινλανδία πέτυχε την παρθενική της νίκη σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, αλλά το 1-0 επί της Δανίας στην πρεμιέρα πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Διότι ο πιο σημαντικός λόγος χαράς και ανακούφισης ήταν ότι ο Κρίστιαν Έρικσεν επανήλθε στη ζωή, μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη και σόκαρε τον πλανήτη.

Με το μυαλό στον Δανό παιχταρά, ο οποίος έστειλε και το πρώτο του μήνυμα προς το κοινό από το νοσοκομείο, οι παίκτες του Μάρκους Κανέρβα φόρεσαν μπλουζάκια με το μήνυμα «Γίνε καλά Κρίστιαν» πριν από το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στη Ρωσία, προσφέροντας, έτσι, με τον τρόπο τους δύναμη στον 29χρονο χαφ της Ίντερ για να επιστρέψει «σιδερένιος» στην καθημερινότητα και την οικογένειά του, αν όχι στα γήπεδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα