Βουρκωμένος Μπλιντ για Έρικσεν: «Σκέφτηκα να μην παίξω κόντρα στην Ουκρανία»

Βασίλης Τεμπέλης
Βουρκωμένος Μπλιντ για Έρικσεν: «Σκέφτηκα να μην παίξω κόντρα στην Ουκρανία»
Ο Ντάλεϊ Μπλιντ βούρκωσε όταν μίλησε για τον Κρίστιαν Έρικσεν και αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να μην παίξει στο ματς της Ολλανδίας, ενθυμούμενος τη δική του κατάρρευση στο φιλικό με τη Χέρτα τον περασμένο Αύγουστο.

Βούρκωσε ο Ντάλεϊ Μπλιντ όταν ρωτήθηκε από Ολλανδούς δημοσιογράφους μετά τη νίκη (3-2) επί της Ουκρανίας για τον πρώην συμπαίκτη του στον Άγιαξ, Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος κατέρρευσε στην αναμέτρηση της Δανίας με τη Φινλανδία και ευτυχώς τα κατάφερε.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός - ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα και έδωσε τη θέση του στον Νάταν Ακέ στο 64ο λεπτό - αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να μην αγωνιστεί κόντρα στην Ουκρανία, εμφανώς επηρεασμένος από το περιστατικό με τον 29χρονο Δανό και ενθυμούμενος τη δική του κατάρρευση στον αγωνιστικό χώρο σε φιλικό του Αίαντα με τη Χέρτα τον Αύγουστο του 2020.

«Με έχει επηρεάσει πολύ, είναι φίλος και έχω εμπειρία από αυτήν την κατάσταση. Δεν κοιμήθηκα καλά και αλήθεια σκέφτηκα να μην παίξω σήμερα. Έπρεπε ν' ανταπεξέλθω σε κάτι πνευματικά δύσκολο, τα κατάφερα και είμαι υπερήφανος γι' αυτό. Τώρα μού βγαίνουν όλα τα συναισθήματα.

Θέλω να σταματήσει η σπέκουλα, ας τον αφήσουμε να ηρεμήσει και ας του δώσουμε χρόνο να ξεκουραστεί», υποστήριξε ο Μπλιντ, o οποίος είχε πέσει στο έδαφος έχοντας νιώσει αδιαθεσία και στο ματς με τη Βαλένθια.

 

EURO Τελευταία Νέα