Euro 2020: Σε κρίσιμη κατάσταση φίλαθλος που έπεσε από εξέδρα στο «Γουέμπλεϊ»

Euro 2020: Σε κρίσιμη κατάσταση φίλαθλος που έπεσε από εξέδρα στο «Γουέμπλεϊ»
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται φίλαθλος που έπεσε από εξέδρα του «Γουέμπλεϊ» λίγο μετά την έναρξη της αναμέτρησης μεταξύ των εθνικών Αγγλίας και Κροατίας.

Η Αγγλία νίκησε 1-0 την Κροατία το απόγευμα της Κυριακής (13/6) για την πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Euro, αλλά λίγο μετά την έναρξη της αναμέτρησης, φίλαθλος που βρέθηκε στο «Γουέμπλεϊ» έπεσε γι' αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο από την εξέδρα.

Ο φίλαθλος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Λονδίνου όπως υποστήριξε ο εκπρόσωπος του γηπέδου, ο οποίος παραδέχτηκε το συμβάν.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένας φίλαθλος έπεσε από την εξέδρα λίγο μετά την έναρξη του ματς. Ο θεατής εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την UEFA για να διελευκάνουμε πλήρως την υπόθεση, την οποία παρακολουθούμε», υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου του «Γουέμπλεϊ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα