Euro 2020 – Ερικσεν: «Μόλις ξύπνησε ο Κρίστιαν, ρώτησε πώς είμαστε εμείς»!

Euro 2020 – Ερικσεν: «Μόλις ξύπνησε ο Κρίστιαν, ρώτησε πώς είμαστε εμείς»!
Ο εκλέκτορας της Δανίας, Κάσπερ Γιούμλαντ, συναντήθηκε με τον Κρίστιαν Ερικσεν, ο οποίος έχει κενό μνήμης από το συμβάν, αλλά χαμογελάει, είναι καλύτερα και αφού ρώτησε πώς είναι οι συμπαίκτες του, θέλει να συνεχίσουν να παίζουν στο Euro.

Η Ομοσπονδία της Δανίας παραχώρησε συνέντευξη τύπου, ώστε να ενημερώσει όλον τον ποδοσφαιρικό -και όχι μόνο- κόσμο αναφορικά με το τι συνέβη στον Κρίστιαν Ερικσεν, αλλά και για την πορεία της υγείας του. Και έπειτα απ' όσα εξήγησε ο εκλέκτορας της χώρας, Κάσπερ Γιούμλαντ, τα μηνύματα είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξα.

Αν και όπως την ίδια στιγμή ενημέρωσε ο γιατρός της Ομοσπονδίας, Μόρτεν Μπόεσεν, ο ποδοσφαιρικός ηγέτη της χώρας έφυγε για λίγο από τη ζωή εξαιτίας της καρδιακής ανακοπής που υπέστη, αλλά επανήλθε χάρη στον απινιδωτή, τελικά βρίσκεται σε καλή διάθεση και μπόρεσε να κάνει κανονικό διάλογο με τον Γιούμλαντ.

«Δεν θυμάται σχεδόν τίποτα από το επεισόδιο. Το πρώτο που έκανε, ήταν να με ρωτήσει πώς είμαστε, εγώ και οι συμπαίκτες του! Και αυτός είναι ο κλασικός Κρίστιαν. Επειτα μου είπε ότι εγώ πρέπει να είμαι σε χειρότερη αγωνία και κατάσταση απ', ότι εκείνος. Περισσότερο ανησυχούσε για όλους εμάς. Και φυσικά θέλει να παίξουμε κανονικά. Και αισθάνεται κι εκείνος ότι θα ξαναπαίξει. Ηταν όμορφο που τον είδα να χαμογελάει και μου ζήτησε να παίξουμε όλα τα ματς και για εκείνον!»

 

EURO Τελευταία Νέα