Μαρτίνεθ: «Στα αποδυτήρια οι παίκτες έκλαιγαν για τον Έρικσεν»

Κώστας Τόπας
Μαρτίνεθ: «Στα αποδυτήρια οι παίκτες έκλαιγαν για τον Έρικσεν»
Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μίλησε για το κλίμα στα αποδυτήρια όταν οι παίκτες ενημερώθηκαν ότι ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε στο χορτάρι.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε στο 43' του αγώνα Δανία - Φινλανδία, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Euro 2020.

Ο 29χρονος Δανός μεσοεπιθετικός γλίτωσε κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια χάρη στην άμεση παρέμβαση του ιατρικού επιτελείου, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, έτρεξε στο πλευρό του και με απινιδωτές του έκανε ΚΑΡΠΑ, κάτι που αποδείχτηκε σωτήριο..

Ολος ο πλανήτης που παρακολουθούσε τις εξελίξεις από την τηλεόραση και το διαδίκτυο προσευχόταν να γλιτώσει. Ακόμα και οι ποδοσφαιριστές του Βελγίου προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μίλησε για τη στιγμή που εκείνος και οι παίκτες του Βελγίου ενημερώθηκαν για το περιστατικό με τον Έρικσεν, τονίζοντας πως στα αποδυτήρια πολλοί παίκτες ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Στα αποδυτήρια οι παίκτες έκλαιγαν. ​​Ήταν πολύ λυπηρό. Είδαμε τα πάντα ζωντανά πέντε λεπτά πριν βγούμε στον αγωνιστικό χώρο για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Μπορείτε να φανταστείτε, το τελευταίο πράγμα που θέλαμε ήταν να μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο», τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ενάντια Ρωσία (3-0).

Θυμίζουμε πως ο συμπαίκτης του στην Ίντερ και επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων», Ρομέλου Λουκάκου ξέσπασε σε δάκρυα όταν έμαθε για την περιπέτεια υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν και έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης προς τον Δανό άσο.

 

EURO Τελευταία Νέα