Έρικσεν: Βουρκωμένος ο Χιούμλαντ για την ατμόσφαιρα στ' αποδυτήρια

Έρικσεν: Βουρκωμένος ο Χιούμλαντ για την ατμόσφαιρα στ' αποδυτήρια
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Δανίας, Κάσπερ Χιούμλαντ, βουρκωμένος από τη συγκίνηση, περιέγραψε την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια μετά από την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν.

Η Δανία γνώρισε την ήττα (0-1) από τη Φινλανδία στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Euro, αλλά το αποτέλεσμα και όλο το ματς πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. Η κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν συγκλόνισε τους Δανούς, όλον τον κόσμο. Τα τελευταία νέα από την Κοπεγχάγη είναι ενθαρρυντικά για την κατάσταση του 29χρονου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Δανίας, Κάσπερ Χιούμλαντ, βουρκωμένος από τη συγκίνηση, περιέγραψε την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, έκανε ειδική αναφορά στον Σίμον Κιάερ - έτρεξε δίπλα στον καλό του φίλο αμέσως, ενώ έσπευσε να στηρίξει τη σύζυγό του - και εξήρε το σθένος των παικτών του να βγουν να παίξουν παρά το γεγονός ότι το μυαλό τους ήταν αλλού.

«Ο Σίμον επηρεάστηκε σημαντικά μιας και είναι καλός φίλος του o Κρίστιαν. Δεν μπορούσε να συνεχίζει να παίζει. Έκανε ένα σουτ αλλά είχε τελειώσει ο αγώνας γι' αυτόν. Μπορώ να φανταστώ την πίεση. Στα αποδυτήρια όλοι ήμασταν συγκλονισμένοι, καθίσαμε και αγκαλιάσαμε ο ένας τον άλλο. Παίκτες μιλούσαν με τις οικογένειες του, το ίδιο έκανα κι εγώ. Είναι μία δύσκολη νύχτα για όλους μας. Οι σκέψεις μας είναι στον Κρίστιαν και την οικογένεια του. Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης και ένας εξαιρετικός άνθρωπος.

Είχαμε δύο επιλογές, να παίξουμε τον αγώνα σήμερα ή αύριο το μεσημέρι. Όλοι συμφωνήσαμε να παίξουμε σήμερα. Δεν μπορείς να παίξεις έχοντας τόσα πολλά συναισθήματα. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε. ήταν απίστευτο το πως μπόρεσαν οι παίκτες να βγουν και να παίξουν στο δεύτερο ημίχρονο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα