Έρικσεν: Μίλησε στους συμπαίκτες του μέσω Facetime για να συνεχίσουν το ματς

Έρικσεν: Μίλησε στους συμπαίκτες του μέσω Facetime για να συνεχίσουν το ματς
Οι παίκτες της Δανίας συμφώνησαν να παίξουν το υπόλοιπο του ματς με τη Φινλανδία, μόνο αφού επικοινώνησαν με τον Κρίστιαν Έρικσεν μέσω Facetime, ο οποίος τους είπε ότι αισθάνεται καλύτερα.

Τον στήριξαν από το πρώτο δευτερόλεπτο, από το πρώτο «σοκ» της κατάρρευσής του στο χορτάρι του «Parken Stadium». Τον «προστάτευσαν» από τα φλας των φωτογράφων σαν μια ανθρώπινη ασπίδα, χάρισαν την πιο δυνατή εικόνα ανθρωπιάς και ομαδικότητας. Ο Κιάερ, ο Σμάιχελ, ο Ντιλέινι, όλοι οι συμπαίκτες του Κρίστιαν Έρικσεν δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσουν τον αγώνα κόντρα στη Φινλανδία, χωρίς να ξέρουν ότι έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο και πως όλα είναι καλά. Χωρίς τη δική του «έγκριση».

Η UEFA ανακοίνωσε τη συνέχιση του ματς από το 41ο λεπτό, μετά το crisis meeting των δύο ομάδων. Αυτό που, όμως, έδωσε το «πράσινο φως» για να παιχτεί ξανά μπάλα, ήταν η επικοινωνία των Δανών με τον Έρικσεν.

Από το δωμάτιο του νοσοκομείου και μέσω της εφαρμογής Facetime, ο άτυχος χαφ της Ίντερ δήλωσε στους συμπαίκτες του ότι αισθάνεται καλύτερα και τους ζήτησε να βγουν στο χορτάρι και να συνεχίσουν τον αγώνα.

 

EURO Τελευταία Νέα