EURO 2020: Φιλική τριάρα η Τσεχία του Κρμέντσικ, στο μηδέν η Ουγγαρία (vid)

EURO 2020: Φιλική τριάρα η Τσεχία του Κρμέντσικ, στο μηδέν η Ουγγαρία (vid)
Με τον Μίχαελ Κρμέντσικ εκτός 23άδας, η εθνική Τσεχίας επιβλήθηκε με 3-1 της Αλβανίας κι έπεισε στο τελευταίο φιλικό πριν από το Euro. Το ακριβώς αντίθετο για την Ουγγαρία, που έμεινε στο απόλυτο μηδέν απέναντι στην Ιρλανδία (0-0).

Η τεσσάρα από την εξαιρετικά φορμαρισμένη Ιταλία σβήστηκε γρήγορα για την εθνική Τσεχίας. Η ομάδα του coach Σλίχαβι, χωρίς τον Μίχαελ Κρμέντσικ του ΠΑΟΚ στην 23άδα, έπεισε στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της επικρατώντας 3-1, παρά την ισοφάριση που δέχθηκε στο τέλος του ημιχρόνου με τον «κεραυνό» του Τσικαλέσι από τα 30 μέτρα.

Αφού είχε ανοίξει το σκορ με τον Σικ στο 18’, ο Μάζοπουστ που έδωσε την ασίστ μετατράπηκε σε σκόρερ και έβαλε ξανά μπροστά τους Τσέχους στην Πράγα (68’), με τον Τσελούστκα να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης.

Την ίδια ώρα, η Ουγγαρία επιβεβαίωνε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει επιθετικά δίχως τον Ντόμινικ Σόμποσλαϊ και μετά το φτωχό 1-0 επί της Κύπρου έμεινε στο μηδέν (0-0) απέναντι στην Ιρλανδία, σε ένα ματς που συζητήθηκε για την στάση των γηπεδούχων οι οποίοι αντί να γονατίσουν πριν από τη σέντρα, έδειξαν το σήμα του «respect» στη φανέλα τους, ως μήνυμα κατά του ρατσισμού.

 

EURO Τελευταία Νέα