Βέλγιο – Κροατία 1-0: Τρέχει για Euro με «60άρη» Λουκάκου (vid)

Βέλγιο – Κροατία 1-0: Τρέχει για Euro με «60άρη» Λουκάκου (vid)

Βέλγιο – Κροατία 1-0: Τρέχει για Euro με «60άρη» Λουκάκου (vid)
Ο Ρομέλου Λουκάκου έφτασε τα 60 γκολ με το εθνόσημο πιο γρήγορα από κάθε άλλον μετά τον Γκερντ Μίλερ και το Βέλγιο έκλεισε με νίκη επί της Κροατίας (1-0) την προετοιμασία του για το Euro.

Ο λογαριασμός των 59 γκολ σε 92 συμμετοχές ήταν ήδη εντυπωσιακός για την ηλικία του. Πλέον, «στρογγύλεψε» στα 60 και του χάρισε μια πραγματικά σπάνια επίδοση σε διεθνές επίπεδο. Ο Ρομέλου Λουκάκου βρήκε ξανά δίχτυα με την εθνική Βελγίου, χάρισε την οριακή νίκη επί της Κροατίας (1-0) στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, μα κυρίως έγινε ο νεότερος που σκοράρει 60 γκολ με την εθνική του ομάδα μετά τον θρυλικό Γκερντ Μίλερ!

Ο θηριώδης φορ εκτέλεσε υπέροχα με βολέ στην κίνηση μετά από φάση διαρκείας και άνοιξε το σκορ στο 38', ενώ πήγε και για ένα συγκλονιστικό γκολ μετά από κούρσα, αλλά ο «κεραυνός» του κατέληξε στη συμβολή των δοκαριών.

Έτσι, με τον ηγέτη της Ίντερ σε μεγάλα κέφια, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ξεπέρασε την ισοπαλία απέναντι στην Ελλάδα και φουλάρει για την πρεμιέρα του 2ου ομίλου απέναντι στη Ρωσία (12/6, 22:00).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα