Σάκα - Αγγλία: Νοκ-άουτ από το φιλικό με Ρουμανία με πρόβλημα στο ισχίο (vid)

Σάκα - Αγγλία: Νοκ-άουτ από το φιλικό με Ρουμανία με πρόβλημα στο ισχίο (vid)

Σάκα - Αγγλία: Νοκ-άουτ από το φιλικό με Ρουμανία με πρόβλημα στο ισχίο (vid)
Ο Μπουκάγιο Σάκα ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο ισχίο και θα μείνει προληπτικά εκτός του φιλικού με τη Ρουμανία (19:00, Cosmotesport1HD), με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να μετρά μία ακόμη εκκρεμότητα ενόψει του Euro.

Χωρίς τον Αλεξάντερ-Άρνολντ, με τους Μαγκουάιρ και Χέντερσον αμφίβολους και προερχόμενους από δύσκολους τραυματισμούς στο τέλος της σεζόν, η εθνική Αγγλίας απέκτησε ένα ακόμη πρόβλημα στο πρόσωπο του Μπουκάγιο Σάκα.

Ο νεαρός χαφ της Άρσεναλ, ο οποίος σκόραρε στο πρόσφατο φιλικό κόντρα στην Αυστρία και άνοιξε λογαριασμό με το εθνόσημο, ενημέρωσε το ιατρικό τιμ για μια ενόχληση που τον ταλαιπωρεί στο ισχίο και θα μείνει προληπτικά εκτός από το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στη Ρουμανία (19:00, Cosmotesports1HD).

Προς το παρόν δεν υπάρχει φόβος ότι μπορεί να χάσει το Euro και άπαντες θεωρούν δεδομένη τη συμμετοχή του, αλλά η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μέσα στην εβδομάδα και ασφαλώς ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ περιμένει με αγωνία τα ευχάριστα νέα.

Σημειώνεται ότι ο Σάκα είχε χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης με την Άρσεναλ τον περασμένο Γενάρη και πάλι λόγω ενός προβλήματος στο ισχίο.

Μετά το τέλος του φιλικού με τη Ρουμανία, ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας θα ανακοινώσει και τον αντικαταστάτη του Αλεξάντερ-Άρνολντ στην αποστολή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα