Ιταλία – Euro: Νοκ-άουτ ο Σένσι, στη θέση του ο Πεσίνα

Ιταλία – Euro: Νοκ-άουτ ο Σένσι, στη θέση του ο Πεσίνα

Ιταλία – Euro: Νοκ-άουτ ο Σένσι, στη θέση του ο Πεσίνα
Εκτός από το πρώτο Euro της καριέρας του τέθηκε ο Στέφανο Σένσι με πρόβλημα τραυματισμού και ο Ματέο Πεσίνα της Αταλάντα θα είναι ο αντικαταστάτης του στην αποστολή της Ιταλίας.

Άτυχος στάθηκε ο Στέφανο Σένσι, ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ από το Euro λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της Ιταλίας (11/6).

Ο βραχύσωμος χαφ της Ίντερ αποχώρησε με πρόβλημα στον προσαγωγό από την προπόνηση των Ατζούρι ενόψει του φιλικού με την Τσεχία (4/6) και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για τις επόμενες εβδομάδες, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για το αν θα προλάβει να αγωνιστεί στη φάση των ομίλων.

Έτσι, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποφάσισε να τον αντικαταστήσει οριστικά και ο Ματέο Πεσίνα της Αταλάντα θα είναι ο «εκλεκτός», έχοντας χάσει την αρχική κλήση στο… όριο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αναλυτικά η τελική 26άδα:

Τερματοφύλακες: Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (Μίλαν), Άλεξ Μερέτ (Νάπολι), Σαλβατόρε Σιρίγκου (Τορίνο)

Αμυντικοί: Φραντσέσκο Ατσέρμπι (Λάτσιο), Αλεσάντρο Μπαστόνι (Ίντερ), Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους), Τζόρτζιο Κιελίνι (Γιουβέντους), Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο (Νάπολι), Αλεσάντρο Φλορέντσι (Παρί Σεν Ζερμέν), Λεονάρντο Σπινατσόλα (Ρόμα), Ραφαέλ Τολόι (Αταλάντα), Έμερσον (Τσέλσι)

Μέσοι: Νικολό Μπαρέλα (Ίντερ), Μπρίαν Κριστάντε (Ρόμα), Μάνουελ Λοκατέλι (Σασουόλο), Λορέντσο Πελεγκρίνι (Ρόμα), Ματέο Πεσίνα (Αταλάντα), Μάρκο Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Ζορζίνιο (Τσέλσι)

Επιθετικοί: Αντρέα Μπελότι (Τορίνο), Ντομένικο Μπεράρντι (Σασουόλο), Φεντερίκο Μπερναρντέσκι (Γιουβέντους), Φεντερίκο Κιέζα (Γιουβέντους), Τσίρο Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Λορέντσο Ινσίνιε (Νάπολι), Τζάκομο Ρασπαντόρι (Σασουόλο)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα