Νόιερ – Εθνική Γερμανίας: Τα special γάντια της Adidas για τις 100 συμμετοχές (pic)

Gazzetta team
Νόιερ – Εθνική Γερμανίας: Τα special γάντια της Adidas για τις 100 συμμετοχές (pic)

bet365

Ο Μάνουελ Νόιερ ετοιμάζεται να γίνει ο 13ος διεθνής των Πάντσερ που φτάνει τις 100 συμμετοχές και πρώτος τερματοφύλακας, με την Adidas να έχει σχεδιάσει ειδικά γάντια για την περίσταση.

Μετά και τον τελικό του Champions League, το ποδόσφαιρο περνάει από το συλλογικό επίπεδο σε αυτό των εθνικών ομάδων και του επερχόμενου Euro. Κι ο Μάνουελ Νόιερ με τη σειρά του ετοιμάζεται να φορέσει τα… διεθνή γάντια του, τα οποία θα είναι πιο ξεχωριστά από ποτέ.

Ο κίπερ των Πάντσερ πρόκειται να φτάσει τις 100 συμμετοχές με την εθνική Γερμανίας (έχει 98) και θα το κάνει καλώς εχόντων είτε στα δύο φιλικά προετοιμασίας με Δανία (2/6) και Λετονία (7/6), είτε στα ματς του ομίλου-«φωτιά» με Γαλλία, Πορτογαλία και Ουγγαρία. Έτσι, για αυτή την περίσταση η εταιρεία ένδυσης της Νασιονάλμανσαφτ, Adidas, έχει σχεδιάσει τα πιο special γάντια για τον τερματοφύλακα της Μπάγερν, με τα σχέδια να διαρρέουν στο twitter από την ιστοσελίδα «Footy Headlines».

Ο 36χρονος Νόιερ θα γίνει ο 13ος παίκτης του κλαμπ των «100άρηδων» στην ιστορία της Γερμανίας και 1ος τερματοφύλακας. Από τους εν ενεργεία παίκτες μόνο οι Λούκας Ποντόλσκι (130), Τόνι Κρόος (101) και Τόμας Μίλερ (100) έχουν καταγράψει περισσότερες συμμετοχές. Στο Νο1 παραμένει σταθερά ο Λόταρ Ματέους (150).

Δείτε τα εντυπωσιακά γάντια:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα