Euro: Οι Σκωτσέζοι στέλνουν τους Τσέχους… σπίτι τους για προετοιμασία

Euro: Οι Σκωτσέζοι στέλνουν τους Τσέχους… σπίτι τους για προετοιμασία

Gazzetta team
Euro: Οι Σκωτσέζοι στέλνουν τους Τσέχους… σπίτι τους για προετοιμασία

bet365

Η κυβέρνηση της Σκωτίας άλλαξε τους κανόνες περιορισμού σε περίπτωση κρούσματος κορονοϊού και η Τσεχία προκειμένου να μην ρισκάρει θα κάνει την προετοιμασία της για το Euro στην Πράγα.

Στην πατρίδα τους θα κάνουν οι Τσέχοι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους για το Euro.

Η εθνική ομάδα είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στην Σκωτία και το Εδιμβούργο όπου θα προπονούνταν σε καμπ της περιοχής, ωστόσο ξαφνικά οι αρχές αποφάσισαν θέσουν πιο αυστηρά όρια. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσαν πως σε περίπτωση που εντοπιστεί κρούσμα κορονοϊού, τότε όλη η αποστολή θα τεθεί σε καραντίνα. Προκειμένου να αποφύγουν τραγικές καταστάσεις, αποφάσισαν να κάνουν την προετοιμασία τους στην Πράγα, αλλά τα έβαλαν με τις Σκωτσέζικες αρχές για την ξαφνική απόφασή τους.

«Η UEFA λέει στο πρωτόκολλό της ότι αν βρεθεί κάποιος θετικός θα μπει σε καραντίνα και οι υπόλοιποι μπορούν να αποχωρήσουν. Ωστόσο η κυβέρνηση της Σκωτίας επιμένει και δεν αλλάζει τους κανονισμούς της» αναφέρει η Τσεχική ομοσπονδία που πήρε την απόφαση να μείνει εντός συνόρων η εθνική ομάδα μέχρι τους αγώνες της διοργάνωσης.

Σκωτία και Τσεχία έχουν... παρασκήνιο

Για την ιστορία, η Τσεχία θα αντιμετωπίσει στην τελική φάση του Euro, την Αγγλία, την Κροατία και την Σκωτία

Δεν είναι η πρώτη φορά που Σκωτσέζοι και Τσέχοι έρχονται σε αντιπαράθεση πάντως φέτος. Τον Μάρτιο στο Europa League και το παιχνίδι των Ρέιντζερς με την Σλάβια Πράγας, υπήρξε ρατσιστικό επεισόδιο με τον Κουντέλα να δέχεται ποινή αποκλεισμού 10 αγωνιστικών, με αποτέλεσμα να χάσει το Euro έπειτα από απαράδεκτο σχόλιο που έκανε στον Καμάρα των Σκωτσέζων. Επίσης, στο ίδιο ζευγάρι, ο Ρούφι των Ρέιντζερς δέχτηκε 4 αγωνιστικές ποινή για ένα επικίνδυνο παίξιμο πάνω στον τερματοφύλακα της Σλάβια, Οντρέι Κόλαρ, στον οποίο προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι.

 

EURO Τελευταία Νέα