Η μεγάλη επιστροφή του Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας μετά από έξι χρόνια (pic & vid)

Κώστας Τόπας
Η μεγάλη επιστροφή του Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας μετά από έξι χρόνια (pic & vid)

bet365

Ο Καρίμ Μπενζεμά, μετά από έξι χρόνια και επτά μήνες, πάτησε το πόδι του στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Γαλλίας, προκειμένου να ξεκινήσει δουλειά ενόψει Euro.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Χρειάστηκαν να περάσουν 2.058 ημέρες προκειμένου ο επιθετικός της Ρεάλ, Καρίμ Μπενζεμά να περάσει ξανά το κατώφλι του προπονητικού κέντρου της Εθνικής Γαλλίας, καθώς τελευταία φορά που βρέθηκε στο Κλερφοντέν ήταν στις 7 Οκτωβρίου 2015.

Ωστόσο, ο Καρίμ Μπενζεμά επέστρεψε και επίσημα στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, μετά από πολλά χρόνια και είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για την χώρα του στο προσεχές Euro. Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης (26/05) ο 33χρονος φορ πέρασε τις πύλες του κέντρου στο Κλερφοντέν προκειμένου να πιάσει δουλειά.

Εως τώρα με τους «τρικολόρ» μετρά 81 συμμετοχές και 27 γκολ και πλέον αναμένεται να επιστρέψει στην 11αδα των στο ντέρμπι της 15ης Ιουνίου με αντίπαλο την Γερμανία, στο Μόναχο για την πρεμιέρα των παγκόσμιων πρωταθλητών στο Euro.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα