Ο Βεράτι ίσως χάσει την πρεμιέρα του Euro λόγω τραυματισμού

Ο Βεράτι ίσως χάσει την πρεμιέρα του Euro λόγω τραυματισμού

Gazzetta team
Ο Βεράτι ίσως χάσει την πρεμιέρα του Euro λόγω τραυματισμού

bet365

Πιθανό είναι το σενάριο να απουσιάσει από την πρεμιέρα του Euro ο Μάρκο Βεράτι για την εθνική Ιταλίας λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο.

Η εθνική Ιταλίας είναι πολύ πιθανό να στερηθεί την παρουσία του Μάρκο Βεράτι τουλάχιστον στο εναρκτήριο ματς του Euro απέναντι στην Τουρκία.

Ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του στο δεξί του γόνατο εδώ και σχεδόν ένα μήνα. Έχασε τα τελευταία πέντε ματς της Παρί, συμπεριλαμβανομένου του τελικού του κυπέλλου με την Μονακό κι τώρα ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αν και τον έχει συμπεριλάβει στην ομάδα του Euro, σκέφτεται να μην τον χρησιμοποιήσει τουλάχιστον στην πρεμιέρα.

Σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα, δεν πρόκειται να αγωνιστεί στα φιλικά της ομάδας ο Βεράτι αν και θα είναι στην αποστολή. Ο γιατρός της εθνικής Ιταλίας, Αντρέα Φερέτι, τονίζει πως ακόμη δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χάσει μόνο τον πρώτο αγώνα, ωστόσο άφησε τα πάντα ανοιχτά για το πότε και αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

«Τίποτα δεν αποκλείεται. Τόσο για τον Βεράτι όσο και για άλλους τραυματίες. Δεν τον έχουμε αποκλείσει. Ακόμη αναρρώνει. Θα πάρει συγκεκριμένες μέρες για να δώσουμε τις απαντήσεις στον προπονητή ώστε να ξέρει αν θα τους έχει διαθέσιμους» ανέφερε ο Φερέτι.

Η Ιταλία κάνει πρεμιέρα στην διοργάνωση στη Ρώμη, κόντρα στην Τουρκία, στο εναρκτήριο ματς της διοργάνωσης στις 11 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Euro 2020: Το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των αγώνων!

 

EURO Τελευταία Νέα