Χέντερσον - Αγγλία: Τέλος η σεζόν με Λίβερπουλ, «ανοιχτό» να προλάβει το Euro

Χέντερσον - Αγγλία: Τέλος η σεζόν με Λίβερπουλ, «ανοιχτό» να προλάβει το Euro

bet365

Ο Τζόρνταν Χέντερσον δεν πρόκειται να επιστρέψει εγκαίρως στις υποχρεώσεις της Λίβερπουλ μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως επιβεβαίωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, αλλά οι πιθανότητες να προλάβει το Euro με την εθνική Αγγλίας είναι ακόμη υπαρκτές.

Λίγες στροφές πριν από το φινάλε της περιόδου και με τον στόχο της τετράδας ζωντανό πλην όμως δύσκολο, η Λίβερπουλ καλείται να κάνει το δυνατό φίνις που θα της εξασφαλίσει συμμετοχή στο επόμενο Champions League χωρίς τις υπηρεσίες του αρχηγού της. Ο Τζόρνταν Χέντερσον, απών από τη δράση από τα μέσα Φεβρουαρίου, δεν θα επιστρέψει εγκαίρως για να ενισχύσει τους Reds στα τελευταία τέσσερα ματς της σεζόν και πλέον, η αγωνία για την αποθεραπεία του μεταφέρεται στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ενόψει Euro.

Όπως επιβεβαίωσε ο Γιούργκεν Κλοπ ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Χέντο δεν έχει μπει ακόμη σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αλλά πρόκειται να το κάνει λογικά την τελευταία εβδομάδα της σεζόν. Έτσι, οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας είναι σαφώς υπαρκτές, όμως, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Τριών Λιονταριών θα πρέπει ενδεχομένως να περιμένει μέχρι τις αρχές Ιουνίου για να εκτιμήσει την κατάστασή του.

«Ο Χέντο δεν προπονείται κανονικά αυτή την περίοδο. Είναι μια απόφαση μεταξύ του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και του ίδιου. Υπάρχει σίγουρα πιθανότητα για την Αγγλία να τον έχει στο Euro, όχι για μας δυστυχώς. Δεν προπονείται μαζί μας, αλλά θα επιστρέψει λογικά την τελευταία εβδομάδα της σεζόν και θα έχει ξεκουραστεί κατάλληλα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός των Reds.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

Τελευταία Νέα