Γουέμπλεϊ: Παίρνει ματς και για τους «16» του Euro

Κώστας Ζάλιαρης
Γουέμπλεϊ: Παίρνει ματς και για τους «16» του Euro

bet365

Με την αβεβαιότητα για το Δουβλίνο, το Μπιλμπάο και το Μόναχο να πλανάται ακόμα, η UEFA φαίνεται ότι τελικά θα δώσει περισσότερα ματς στο Λονδίνο και το «Γουέμπλεϊ» στο φετινό Euro.
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Φενέρμπαχτσε: Εκατοντάδες επιλογές, κορυφαίο live και ζωντανές μεταδόσεις*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Στην αγγλική πρωτεύουσα θέλουν... σαν τρελοί να πάρουν κι άλλα παιχνίδια στο «στολίδι» τους που ούτως ή άλλως θα λάμψει στους ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης του καλοκαιριού, ωστόσο, φαίνεται ότι θα έχει παιχνίδια και για τους «16», πέρα από τη φάση των γκρουπ.

Το Δουβλίνο, το Μόναχο και το Μπιλμπάο δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι θα βάλουν κόσμο στις εξέδρες, κάτι που κάνει την UEFA να σκέφτεται τις εναλλακτικές επιλογές της για τις αναμετρήσεις που είχε αναθέσει σε αυτές τις πόλεις.

Έτσι το Λονδίνο φιγουράρει ως μια ιδανική επιλογή για να πάρει περισσότερα ματς, ωστόσο, το σημείο διεξαγωγής θα είναι το «Γουέμπλεϊ» και όχι το γήπεδο της Τότεναμ που είχε αναφερθεί παλαιότερα...

 

Τελευταία Νέα