Euro: Προς το παρόν δεν διεκδικεί περισσότερα ματς η Αγγλία

Euro: Προς το παρόν δεν διεκδικεί περισσότερα ματς η Αγγλία

Κώστας Ζάλιαρης
Euro: Προς το παρόν δεν διεκδικεί περισσότερα ματς η Αγγλία

bet365

Παρά το γεγονός πως κυκλοφόρησε το σενάριο περί σκέψεων της Αγγλίας να κερδίσει κάτι περισσότερο σε ό,τι αφορά το οργανωτικό κομμάτι του Euro και τους αγώνες του τουρνουά, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ακόμα δεν έχει ασχοληθεί με περισσότερα ματς της διοργάνωσης του καλοκαιριού.

Λόγω του... πολύ πειστικού πλάνου που έχουν ετοιμάσει στην Αγγλία για την σταδιακή χαλάρωση των μέτρων και την επαναλειτουργία κάθε πτυχής της καθημερινότητας όλων μέχρι το καλοκαίρι, είχε προκύψει σενάριο κατά το οποίο η χώρα θα μπορούσε να φιλοξενήσει περισσότερα ματς του Euro, ίσως και ολόκληρη την διοργάνωση!

Από πλευράς Κυβέρνησης είχε αναφερθεί πως σε επικοινωνία που είχε υπάρξει με την UEFA προχωράει κανονικά το σχέδιο της διεξαγωγής του Euro σε 12 μεγάλες πόλεις της Γηραιάς ηπείρου.

Η Αγγλία, που την ίδια στιγμή σχεδιάζει την υποψηφιότητα που θα καταθέσει μαζί με τις Ουαλία, Σκωτία, Ιρλανδία και Βόρειο Ιρλανδία για το Μουντιάλ του 2030, δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με τη διεκδίκηση περισσότερων αγώνων του Euro, όπως ανέφερε το SkySports.

Πάντως, στο «Γουέμπλεϊ» όπως έχει ήδη προγραμματιστεί, θα λάβουν χώρα παιχνίδια τόσο για τη φάση των ομίλων, όσο και οι ημιτελικοί αλλά και ο μεγάλος τελικός του τουρνουά.

 

Τελευταία Νέα