Μακέντα: «Πιστεύω ότι η Ιταλία μπορεί να κατακτήσει το Euro»

Μακέντα: «Πιστεύω ότι η Ιταλία μπορεί να κατακτήσει το Euro»

Gazzetta team
Μακέντα: «Πιστεύω ότι η Ιταλία μπορεί να κατακτήσει το Euro»

bet365

Ο Φεντερικό Μακέντα μίλησε στην εκπομπή «Ο δρόμος προς το Euro2020» κι αναφέρθηκε στην Εθνική Ιταλίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το επερχόμενο Euro:
«Θα είναι μια ωραία διοργάνωση. Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες. Είναι ωραίο που θα διεξαχθεί σε πολλές διαφορετικές χώρες. Θα είναι συναρπαστικό».
Για την εθνική Ιταλίας:
«Ο Μαντσίνι κάνει εξαιρετική δουλειά για να είμαι δίκαιος με νέους παίκτες και κάποιους πιο έμπειρους. Έχει δημιουργήσει ένα σύνολο με ενωμένους παίκτες και αυτό καθιστά την Ιταλία μια πολύ καλή ομάδα ενόψει του Euro. Θα είναι ενδιαφέρον να τους δούμε να παίζουν. Όλοι ξέρουμε ότι η Ιταλία θέλει πάντα να κερδίζει όλες τις διοργανώσεις. Τα τελευταία χρόνια δεν πήγε καλά, αλλά πιστεύω ότι θα κάνει ένα πολύ καλό τουρνουά και θα προσπαθήσει να το κατακτήσει. Δεν θα είναι εύκολο. Έχει κάποιους καλούς παίκτες, αλλά στην παρούσα φάση ο Ιμόμπιλε κάνει τη διαφορά. Είναι ο βασικός επιθετικός και αν συνεχίσει έτσι θα πρωταγωνιστήσει στο Euro».

Για τον αγώνα της Ιταλίας κόντρα στην Τουρκία στην πρεμιέρα του Euro:
«Θέλεις να κερδίσεις το πρώτο παιχνίδι. Είναι σημαντικό να ξεκινήσεις καλά για να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και να προκριθείς στον επόμενο γύρο που είναι σημαντικό».

Για τους Ιταλούς φιλάθλους:
«Είναι ενθουσιασμένοι. Βλέπουν ότι η ομάδα πάει καλά και θα είναι ένα υπέροχο κοινό, ιδιαίτερα στη Ρώμη. Όλοι θέλουν να δουν την εθνική ομάδα να πηγαίνει καλά κι ας ευχηθούμε ότι θα τα καταφέρει».

Για το αν πιστεύει ότι η Ιταλία μπορεί να κατακτήσει το Euro:
«Πιστεύω ότι μπορεί. Υπάρχουν καλύτερες ομάδες αλλά τους Ιταλούς δεν είναι εύκολο να τους κερδίσεις».

Για το ποιες ομάδες χρίζει φαβορί:
«Οι συνηθισμένες ομάδες. Η Γαλλία, η Ισπανία, η Αγγλία η οποία επίσης είναι μια καλή ομάδα, το Βέλγιο και η Ιταλία. Νομίζω ότι αυτές οι 4-5 ομάδες θα παλέψουν για το τρόπαιο».

Για τη ζωή στην Αθήνα:
«Αγαπάω τη ζωή εδώ στην Αθήνα. Νιώθω πολύ ωραία και δεν ξέρω τι να περιμένω στο μέλλον, αλλά αυτή τη στιγμή απολαμβάνω τη ζωή μου εδώ. Προχωράω μέρα με τη μέρα και θα δούμε τι θα συμβεί»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα