Βαϊνάλντουμ - Ντε Γιονγκ: Αντιρατιστικό μήνυμα στο Ολλανδία - Εσθονία

Gazzetta team
Βαϊνάλντουμ - Ντε Γιονγκ: Αντιρατιστικό μήνυμα στο Ολλανδία - Εσθονία

bet365

Τη στιγμή της βραδιάς στο Ολλανδία – Εσθονία προσέφεραν οι Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ και Φρένκι Ντε Γιονγκ, όταν μετά το 1-0 που σημείωσε ο μέσος της Λίβερπουλ, ένωσαν τα χέρια τους και έδειξαν χαρακτηριστικά το διαφορετικό τους χρώμα στην κάμερα.

Μετά το ματς της Ολλανδίας με την Εσθονία, ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ θα έχει δύο λόγους για να είναι το θέμα συζήτησης. Αφ' ενός το εντυπωσιακό του χατ-τρικ με το εθνόσημο αλλά αφ' ετέρου κυρίως για την στιγμή που προσέφερε στον πανηγυρισμό του πρώτου του γκολ.

Ο μέσος της Λίβερπουλ κατευθύνθηκε μαζί με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ μπροστά στην κάμερα του αγώνα, ένωσαν τους βραχίωνες των χεριών τους και έδειξαν χαρακτηριστικά το χρώμα που διαφέρει από τον έναν στον άλλον, περνώντας έτσι ένα ιδανικό μήνυμα κατά του φυλετικού ρατσιμού, που έχει εξαπλωθεί και πάλι στον ποδοσφαιρικό κόσμο.


Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚA EURO NEWS FEED