Σεμπάστιαν Βασιλειάδης: «Μεγάλη αλλαγή η Bundesliga, με εντυπωσίασε ο Κουτίνιο»

Σεμπάστιαν Βασιλειάδης: «Μεγάλη αλλαγή η Bundesliga, με εντυπωσίασε ο Κουτίνιο»

Σεμπάστιαν Βασιλειάδης: «Μεγάλη αλλαγή η Bundesliga, με εντυπωσίασε ο Κουτίνιο»

bet365

Ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης, ο οποίος κλήθηκε από τον Τζον Φαν'τ Σιπ στα ματς με Αρμενία και Φινλανδία κατέθεσε τις εντυπώσεις του από την μέχρι στιγμής παρουσία του στη Bundesliga.

O 22χρονος χαφ της Πάντερμπορν, έχει συμμετοχή ως βασικός και στα 11 μέχρι στιγμής παιχνίδια του γερμανικού συλλόγου στη μεγάλη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Ο Βασιλειάδης αναφέρθηκε στις μέχρι στιγμής παραστάσεις του στην Bundesliga.

«Ήταν μια μεγάλη αλλαγή για μένα. Στην Bundesliga οι αντίπαλοι σου μπορούν να σε κατασπαράξουν. Πρέπει να γίνεσαι καλύτερος και να είσαι πιο έξυπνος. Θα μπορούσε να πω πως το άλμα από την 2η κατηγορία στην Bundesliga ήταν μεγαλύτερο σε σχέση με το πως βρέθηκε από την 3η κατηγορία στην 2η.

Δεν έχεις άλλη επιλογή από το να βελτιώνεσαι συνεχώς σε όλα τα επίπεδα, αλλιώς θα πέσεις χαμηλότερα. Προσπαθώ να μαθαίνω όσο πιο γρήγορα μπορώ. Νομίζω πως έχω πάει ένα βήμα μπροστά. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι η κυνικότητα των άλλων ομάδων. Υπάρχουν στιγμές που ο αντίπαλος στράικερ σκοράρει κυριολεκτικά από το τίποτα».

Ο άσος της Πάντερμπορν δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Βραζιλιάνο Κουτίνιο. «Ο παίκτης που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο είναι ο Κουτίνιο της Μπάγερν, είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής».

Ο ομογενής χαφ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως αν και «πρωτάρης» στη Bundesliga δεν έχει λείψει ούτε δευτερόλεπτο από την ενδεκάδα της Πάντερμπορν.

«Είμαι ευγνώμων για το γεγονός πως παίζω βασικός σε όλα τα ματς. Είναι πολύ σημαντικό για έναν νέο ποδοσφαιριστή να νιώθει αυτοπεποίθηση και να τον εμπιστεύεται ο προπονητής. Καμιά θέση όμως δεν είναι εξασφαλισμένη. Πρέπει να τα δίνω όλα σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι, αλλιώς γρήγορα θα βρεθώ στον πάγκο».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα