Οι διεθνείς στο ημίχρονο στον Φαν'τ Σιπ: «Κόουτς μην ανησυχείς, θα το γυρίσουμε»!

Δημήτρης Τομαράς
Οι διεθνείς στο ημίχρονο στον Φαν'τ Σιπ: «Κόουτς μην ανησυχείς, θα το γυρίσουμε»!

bet365

Η Εθνική πήγε στα αποδυτήρια με το 1-0 στην... πλάτη της από την Φινλανδία και το Gazzetta.gr αναδεικνύει ένα περιστατικό ενδεικτικό του πάθους και της διάθεσης των παικτών της.
Οι διεθνείς μας πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο χάνοντας με 1-0 από το γκολ του Πούκι. Ωστόσο αντί να ξεκινήσει ο Φαν'τ Σιπ τις... ντόπες ψυχολογίας ήταν οι παίκτες της Εθνικής που... ντόπαραν τον Ολλανδό για να φτάσουμε στο τέλος στο 2-1 και την τρίτη συνεχόμενη νίκη της Ελλάδας για πρώτη φορά μετά το 2016. Επίσης στην πρώτη ανατροπή σκορ μετά από καιρό.
«Κόουτς μην ανησυχείς, θα το γυρίσουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε από αυτούς. Πάμε να πάρουμε το ματς», ακούστηκε από τα χείλη των παικτών της Εθνικής με τον Τζον Φαν'τ Σιπ και τους συνεργάτες του να βρίσκονται για λίγο προ μίας ευχάριστης έκπληξης αλλά μετά να... συνέρχονται αμέσως και να αρχίσουν να δίνουν οδηγίες για το β' μέρος. Έτσι το 0-1 του Πούκι στο 27' έγινε 1-1 με τον Μάνταλο στο 47' και 2-1 με τον Γαλανόπουλο στο 70'. Αυτό το περιστατικό προφανώς δεν είναι κάτι που δεν συμβαίνει σε ομάδες, όμως από την άλλη δείχνει το πάθος και την μεγάλη διάθεση των διεθνών μας.
Ο ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΣ ΦΑΝ'Τ ΣΙΠ, ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ
Ο Ολλανδός προπονητής πάντως από την πλευρά του δεν πετάει στα σύννεφα. Ξέρει πολύ καλά ότι έχει πολλή δουλειά και μεγάλο δρόμο μπροστά του. Ο Φαν'τ Σιπ ξέρει πως θα κριθεί επαρκώς και καθοριστικά στα αμέσως επόμενα ανταγωνιστικά παιχνίδια και πως επίσης έχει και σημαντικά θέματα να λύσει. Τι θα συμβεί με τον Σωκράτη και τον Μανωλά για την συνέχεια; Ειδικά για τον Μανωλά που είναι πιο μικρός σε ηλικία. Πως θα τα χειριστούν λοιπόν αυτά τα θέματα το τεχνικό team και η ΕΠΟ; Δεν είναι ούτε εύκολα ούτε και απλά.
Επίσης το τι ρόλο θα δώσει στον Φορτούνη που τον θεωρεί και εκείνος σημαντικό παίκτη για την Εθνική. Θα τον διατηρήσει σε θέση πίσω από τον φορ ή θα κρατήσει εκεί τον Μπακασέτα. Κοινώς μπορεί να έχει βάλει μία πρώτη καλή βάση αλλά τον περιμένουν δύσκολα και το γνωρίζει καλά. Γι' αυτό και πατάει στην γη και ετοιμάζεται ανάλογα. Από εκεί και πέρα πρόθεση των ανθρώπων της Εθνικής είναι μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου ή τον Δεκέμβριο να κλείσουν φιλικά για τον Μάρτιο. Θέλουν τουλάχιστον ένα εντός έδρας και ένα για εκτός. Οι σκέψεις που γίνονται είναι ακόμα και για ματς προετοιμασίας στο Κατάρ, όμως τίποτα δεν είναι ακόμα δεδομένο.
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα