Επίσημο: Επέστρεψε στην Εθνική Ισπανίας ο Λουίς Ενρίκε

Επίσημο: Επέστρεψε στην Εθνική Ισπανίας ο Λουίς Ενρίκε

Gazzetta team
Επίσημο: Επέστρεψε στην Εθνική Ισπανίας ο Λουίς Ενρίκε

bet365

Η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την επιστροφή του Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας.

Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός παίζουν στη Novibet με σούπερ προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας επιστρέφει ο Λουίς Ενρίκε, όπως έκανε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης ο Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας, Λουίς Ρουμπιάλες.

Μετά το χθεσινό 5-0 της Ισπανίας επί της Ρουμανίας, ο Ρόμπερτ Μορένο αποχαιρέτησε με συγκίνηση τους παίκτες της «Ρόχα» έχοντας μάθει πως η συνεργασία του με την Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έφτασε στο τέλος της.

Ο Μορένο είχε αντικαταστήσει στις 25 Μαρτίου πριν τον αγώνα της Ισπανίας στη Μάλτα τον Λουίς Ενρίκε λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε η κόρη του προπονητή της Εθνικής ομάδας.

Το καλοκαίρι έγινε γνωστό από την Ομοσπονδία ότι ο Μορένο θα συνεχίσει στο τιμόνι της Εθνικής, με τον Λουίς Ενρίκε να βιώνει το προσωπικό του δράμα.

Πλέον ο Λουίς Ενρίκε επιστρέφει έτσι στο τιμόνι της «Ρόχα» και θα είναι αυτός που θα την οδηγήσει στα τελικά του Euro 2020 το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λουίς Ενρίκε θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την Εθνική Ισπανίας και στα επόμενα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με στόχο την πρόκριση στα τελικά του Κατάρ το 2022.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα