Μάνταλος: «Δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω, στόχος η διάρκεια»

Gazzetta team
Μάνταλος: «Δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω, στόχος η διάρκεια»

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος στάθηκε στην διάρκεια που βγάζει και πρέπει να συνεχίσει να βγάζει η ανανεωμένη Εθνική μας ομάδα από τη στιγμή που όπως είπε δεν μπορεί να γυρίσει πίσω ο χρόνος και να επιδιώξει μία καλύτερη συνολική πορεία.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της COSMOTE TV:

Για το αν άξιζε κάτι καλύτερο αυτή η ομάδα στην προκριματική φάση:

«Το έχουμε συζητήσει και μεταξύ μας. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Αυτό που μπορούμε όμως είναι να δείχνουνε τον καλύτερο εαυτό, να έχουμε διάρκεια σε αυτό που δείξαμε τον τελευταίο καιρό. Μακάρι να ξαναμιλήσουμε πάλι στα παιχνίδια της επόμενης προκριματικής φάσης και να έχουμε προκριθεί».

Για τους πολλούς ρόλους που έδειξε να παίρνει ειδικά στο πρώτο ημίχρονο:

«Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που παίζω στο κέντρο. Το ξέρει ο προπονητής αυτό. Είχα την ευχέρεια να συγκλίνω στον άξονα. Είναι ένας ρόλος κι όχι πολλοί διαφορετικοί και κάνω αυτό που ζητάει ο προπονητής μου.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αν το κάνουμε και οι έντεκα αυτό έρχονται και τα αποτελέσματα».

Για τον κόσμο της Εθνικής:

«Θέλουμε τον κόσμο ξανά πίσω στο γήπεδο. Νομίζω ότι μετά από αυτές τις εμφανίσεις βλέπουν ότι κάτι γίνεται ξανά στην Εθνική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα