Αρμενία-Ελλάδα: Να αποδείξει ότι δεν ήταν... πυροτέχνημα!

Αρμενία-Ελλάδα: Να αποδείξει ότι δεν ήταν... πυροτέχνημα!

bet365

Με στόχο να αποδείξουν ότι δεν ήταν τυχαία η εμφάνιση κι η νίκη επί της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, οι παίκτες του Τζον Φαν'τ Σιπ θα αντιμετωπίσουν την Αρμενία στο Έρεβαν για την 9η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Επιστροφή στοιχήματος* στα Προκριματικά του Euro 2020! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Εθνική μας αντιμετωπίζει την Αρμενία για την 9η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (19:00, Cosmote Sport 2, OPEN TV).

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ θέλει να δει από τους παίκτες του ότι θα έχουν την ίδια όρεξη και θα παρουσιαστούν όπως έκαναν κόντρα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Η προσπάθεια αναστύλωσης της ομάδας είναι σε εξέλιξη και φυσικά άπαντες θέλουν να δουν ότι υπάρχει συνέχεια.

Ο Ολλανδός κόουτς, έχει ζητήσει από την ομάδα του επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν θέλει να δει λάθη που θα δώσουν το δικαίωμα στους Αρμένιους να γίνουν απειλητικοί.

Σε 4-2-3-1 αναμένεται να δούμε 11άδα ίδια με αυτήν του ΟΑΚΑ κόντρα στους Βόσνιους.

Οι 11 βασικοί της Ελλάδας με τη Βοσνία ήταν οι: Πασχαλάκης, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος, Λημνιός (83’ Φετφατζίδης), Μπακασέτας, Μάνταλος (60’ Μασούρας) ενώ η κορυφή της επίθεσης καλύπτεται από τον Παυλίδη (70’ Κουλούρης).

Όπως σας έχουμε γράψει, ο Φαν'τ Σιπ προσανατολίζεται και ετοιμάζεται για δύο αλλαγές στην παραπάνω 11άδα. Η μία έχει να κάνει με τον Σεμπάστιαν Βασιλειάδη αντί του Γαλανόπουλου και η άλλη με τον τερματοφύλακα, με έναν εκ των Βλαχοδήμου - Μπάρκα αντί του Πασχαλάκη.
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα