Ρέχα: «Όποιος νομίζει ότι είναι Μέσι δεν έχει θέση στην εθνική Αλβανίας»

Ρέχα: «Όποιος νομίζει ότι είναι Μέσι δεν έχει θέση στην εθνική Αλβανίας»

bet365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλβανίας, Έντι Ρέχα σχολίασε με καυστικό τρόπο την απουσία του Ταουλέντ Τζάκα από την εθνική ομάδα της χώρας.

Ο αμυντικός μέσος της Βασιλείας προφασίστηκε τραυματισμό και δεν ενσωματώθηκε με την αποστολή της εθνικής Αλβανίας για τα ματς με Ανδόρα (14/11) και Γαλλία (17/11).

Ο 74χρονος Ιταλός τεχνικός, Έντι Ρέχα δεν έκρυψε την ενόχληση του για το γεγονός πως ο Τζάκα αποφάσισε να μην ταξιδέψει για τα Τίρανα, επειδή δεν υπολογίζεται στο αρχικό σχήμα.

«Ίσως θεωρεί πως θα έπρεπε να παίζει και είναι εκνευρισμένος επειδή αυτό δεν συμβαίνει. Όποιος νομίζει πως είναι Μέσι, δεν έχει θέση στην εθνική Αλβανίας. Λυπάμαι επίσης για τον Γκρέζντα, ο οπιοίος δεν δέχθηκε κάποιες αποφάσεις μου και του είπα πως μπορεί να αποχωρήσει. Το σύνολο είναι το πιο σημαντικό, είμαστε οικογένεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα