Εθνική: Ο Φαν'τ Σιπ σκέφτεται για βασικούς τους Δώνη, Βασιλειάδη και Κούτρη

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Ο Φαν'τ Σιπ σκέφτεται για βασικούς τους Δώνη, Βασιλειάδη και Κούτρη

bet365

Ο Ολλανδός εκλέκτορας δείχνει πως θα συνεχίσει τις αλλαγές και τις δοκιμές προσώπων στην 11άδα της Εθνικής μας ομάδας ενόψει των ματς με Αρμενία και Φινλανδία.
Ο Τζον Φαν'τ Σιπ ανακοίνωσε ως γνωστόν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα μετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής ανδρών για τους αγώνες της 9ης και της 10ης αγωνιστικής των European Qualifiers με την Αρμενία (15/11, 19:00, Ερεβάν) και την Φινλανδία (18/11, 21:45, ΟΑΚΑ), αντιστοίχως. Οι ποδοσφαιριστές που επελέγησαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι εξής:
Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Κούτρης, Σταφυλίδης, Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Βασιλειάδης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης και Μασούρας. Σε σχέση με την 11άδα του επερχόμενου ματς με την Αρμενία ο Ολλανδός αν και δεν έχει καταλήξει κάπου σκέφτεται για βασικούς τους Λαμπρόπουλο, Σεμπάστιαν Βασιλειάδη, Κούτρη και Δώνη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα