Σουηδία: Ωδή στην ισότητα με το βίντεο για τη νέα φανέλα! (vid)

Σουηδία: Ωδή στην ισότητα με το βίντεο για τη νέα φανέλα! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σουηδία: Ωδή στην ισότητα με το βίντεο για τη νέα φανέλα! (vid)

bet365

Η εθνική ομάδα της Σουηδίας έδειξε με πολύ όμορφο τρόπο πως τάσσεται υπέρ της απόλυτης ενότητας και παρουσίασε τη νέα της φανέλα στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα ανθρωπιάς!

Επιστροφή στοιχήματος* στα Προκριματικά του Euro 2020! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι Σκανδιναβοί, με τον Μάρκους Μπεργκ φυσικά να συμμετέχει στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε για την παρουσίαση της νέας φανέλας, τονίζουν χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι μια συνηθισμένη φανέλα. Όποιος τη φοράει, είτε είναι παίκτης είτε είναι οπαδός, πρέπει να κερδίσει το δικαίωμα.

Υπόσχομαι να σέβομαι τους αντιπάλους, τους οπαδούς και τους διαιτητές. Να στηρίζω την ομάδα στα εύκολα και στα δύσκολα. Να μην φουντώνω το μίσος στις εξέδρες και το γήπεδο. Υπόσχομαι να υποδέχομαι τον καθένα στην ομάδα, ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία, εθνικότητα, θρησκεία ή σεξουαλική προτίμηση. Γιατί οι διαφορές μας, κάνουν τη διαφορά. Υπόσχομαι να τιμώ τις αξίες. Εσύ;».

Υπενθυμίζεται πως στη Σουηδία σε ό,τι αφορά το επίπεδο, έχει προχωρήσει περισσότερο απ' οπουδήποτε αλλού το θέμα της ισότητας και στους μισθούς, ανάμεσα στην ανδρική και τη γυναικεία εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα